دمشق: کوره‌های آدم سوزی «داستانی هالیوودی» است

سه شنبه 26 ارديبهشت 1396
16:58
دمشق: کوره‌های آدم سوزی «داستانی هالیوودی» است وزارت خارجۀ امور خارجۀ سوریه تأکید کرد ادعاهای آمریکا دربارۀ وجود کوره های آدم سوزی دولت سوریه در زندان صیدنایا، مانند دیگر ادعاها دربارۀ بشکه های انفجاری و تسلیحات شیمیایی دولت سوریه، کاملا بی اساس است.

العالم – سوریه
خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از یک منبع مسئول در وزارت خارجۀ این کشور نوشت: «دولت های آمریکا عادت دارند برای توجیه سیاست های خصمانه و مداخله جویانۀ خود در دیگر کشورها، دروغ پردازی کنند».
این مسئول افزود: «دولت آمریکا دیروز یک داستان هالیوودی تازه رو کرده است که به هیچ وجه حقیقیت ندارد».
او گفت دولت سوریه تأکید می کند که این ادعاها عاری از صحت است و ساخته و پرداختۀ خیال دولت آمریکا و مزدوران آنست.
این مقام سوری افزود: «عجیب نیست که پیش از هر دور از مذاکرات سیاسی در ژنو یا آُستانه چنین اظهاراتی را با اهداف معین مطرح کنند».
وز گذشته «استوارت جونز» مدیر امور خاورنزدیک وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که «رژیم سوریه هزاران زندانی را کشته و اجساد آنها را یا سوزانده و یا در گورهای دسته‌جمعی، دفن کرده است».
 

0% ...

آخرین اخبار

از اسب تروآ تا هوش مصنوعی؛ روایت، چگونه به سلاح جنگ‌های مدرن تبدیل شد؟


جلوه هایی از شور حسینی (ع) در مراسم پیاده روی اربعین+فیلم


وزیر صهیونیست: هیچ‌گونه توافقی از سوی اسرائیل درباره توقف حملات نظامی به غزه وجود ندارد


اربعین تجلی همبستگی و تداوم پیام عدالت خواهی عاشورا+فیلم


ارتش لبنان از زخمی شدن چند سرباز این کشور خبر داد


عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس