سازمان ملل: 700 هزار عراقی از غرب موصل آواره شده اند

پنج‌شنبه 28 ارديبهشت 1396
20:41
سازمان ملل: 700 هزار عراقی از غرب موصل آواره شده اند دفتر سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه اعلام کرد از زمان آغاز عملیات نیروهای عراقی برای آزادسازی شهر موصل از کنترل تروریست های داعش از اکتوبر گذشته تاکنون، بیش از 700 هزار نفر آواره شده اند.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری فرانسه، "لیز گراندی" هماهنگ کننده دفتر سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه در عراق با اعلام این خبر تصریح کرد: آمارافراد در حال فرار از خانه ای خود در غرب موصل، وحشتناک است. بسیاری از آنها از ناامنی غذایی رنج می برند و طی ماهها یا هفته هاست که نمی تواند به آب آشامیدنی سالم و دارو دسترسی داشته باشند.
وی افزود: با گذشت تقریبا سه ماه از آغاز جنگ در غرب شهر موصل، انتظار می رود که تعداد آوارگان افزایش یابد، اما ائتلاف بین المللی به رهبری ایالات متحده، مشکلات و وضعیت بغرنج غیر نظامیان عراقی و تعداد مرگ و میر در میان آنها را در نتیجه بمباران جنگنده های ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا نادیده می گیرد.
به گفته هماهنگ کننده امور انسان دوستانه در عراق، با شدت گرفتن آتش درگیری های نظامی و نزدیکی آن با منطقه القدیمه در موصل، انتظار می رود حدود 200 هزار نفر دیگر از این منطقه آواره شوند.
221

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند