کشته شدن ده‌ها سرباز ارتش لیبی

جمعه 29 ارديبهشت 1396
11:49
کشته شدن ده‌ها سرباز ارتش لیبی در آخرین حمله تیپ سوم دولت وفاق ملی به پایگاه هوایی براک الشاطیء در جنوب غرب لیبی، 74 سرباز لشکر 12 ارتش لیبی کشته و 18 نفر دیگر مجروح شدند.

العالم - لیبی

پایگاه "بوابة الوسط" به نقل از یکی از مسئولان پایگاه هوایی براک الشاطیء که خواست نامش فاش نشود نوشت حمله ای که دیروز اتفاق افتاد نقش توافقنامه ای است که بعد از نشست چهارشنبه گذشته به امضا رسید و تیپ سوم، موافقت خود را با تسلیم فرودگاه سبها و تمنهنت اعلام کرد.

این مسئول نظامی محلی بر مشارکت احمد الحسناوی، عضو ارشد و سرشناس تشکیلات القاعده، در حمله به پایگاه هوایی تأکید و خاطرنشان کرد علی ابراهیم بن نائل برادرزاده محمد بن نائل، فرمانده لشکر 12 ارتش لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر در جریان این حمله کشته شده است.

فرمانده کل ارتش لیبی با اشاره به این که در حمله مذکور تعداد زیادی از شهروندان نیز قربانی شده اند و برخی منابع محلی تعداد آنها را تا 134 نفر گفته اند، اعلام کرد پاسخش به کشته شدن سربازان، قوی و سخت خواهد بود.

در همین حال عقیله صالح رئیس نمایندگان پارلمان به عنوان فرمانده کل ارتش بخشنامه هایی را برای نیروهای مسلح فرستاد تا با انجام اقدامات لازم، از جنوب دفاع و آن را از شبه نظامیان بی قانون پاکسازی کنند.

وی تاکید کرد هیچ آتش بسی قبل از رفتن شبه نظامیان افراط گرا از جنوب لیبی پذیرفته نخواهد بود.

202

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد


بقائی: در روز ارتش، یاد و خاطره غیور مردان ناو دنا را گرامی می‌داریم


قالیباف: ارتش، نماد اقتدار، امنیت و مرزبانی از ایران است