800 زن و کودک تُرک زیر سلطه داعش!

شنبه 30 ارديبهشت 1396
20:55
800 زن و کودک تُرک زیر سلطه داعش! حدود 200 زن و 600 کودک تُرک در مناطق تحت سیطره گروهک تروریستی داعش در سوریه به سر می برند.

العالم سوریه
یک زن تُرک که همسرش را حدود دو سال پیش بعد از پیوستن به تروریست‌های داعش از دست داده است در گفت و گو با روزنامه "دوفار" ترکیه گفت: حدود 200 زن تُرک همسر خود را در درگیری های سوریه از دست داده اند و حدود 600 کودک تُرک 2 تا 12 ساله نیز در مناطق تحت سیطره تروریست های داعش در سوریه به سر می برند.

وی تصریح کرد که این زنان تُرک هر روز با پوشش و روبند سیاه برای آموزش و فراگیری زبان عربی و نیز یادگیری قرآن به یک مرکز آموزشی در منطقه زندگی خود مراجعه می‌کنند.
روسیه الیوم در گزارشی نوشت: نسرین عبدالله سخنگوی یگان های دفاعی مردم کُرد سوریه نیز در این خصوص تاکید کرد که این کودکان از 5 سالگی تحت آموزش های نظامی و دینی قرار می گیرند و آموزش های نظامی آنها دربرگیرنده آموزش سربریدن، شیوه های اعدام و استفاده از سلاح است.
وی خاطرنشان کرد که اطلاعات دقیقی درباره شمار کودکان ترک تحت سلطه تروریست ها در اختیار ندارد اما آموزش های نظامی که به کودکان شیعه و ایزدی در سوریه داده می شود، تنها به کودکان مهاجر اختصاص ندارد.
213

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم