خبر فوری:

عبدالملک حوثی اعلام کرد :

سفر ترامپ به عربستان برای تقسیم کشورهای عربی

يکشنبه 31 ارديبهشت 1396
11:30
سفر ترامپ به عربستان برای تقسیم کشورهای عربی عبدالملک حوثی در پیامی گفت که سفر ترامپ و آنچه که اجلاس "سران اسلامی – آمریکایی" خوانده می‌شود، در جهت خدمت به برنامه‌های آمریکا و اسرائیل در راستای نابودی کشورهای عربی بعد از تضعیف و تقسیم آنهاست.

العالم-عربستان سعودی

به گزارش سایت شبکه المسیره، محمد علی حوثی، رئیس شواری انقلابی انصارالله پیام عبدالملک حوثی رهبر انصارالله را در جریان تظاهرات گسترده در میدان السبعین در صنعا که تحت عنوان "نه به تروریسم آمریکایی علیه یمن" برگزار شد، قرائت کرد.

وی گفت: آنچه ترامپ و کسانی که در نشست ریاض دنبال می‌کنند در دو نقطه تجلی می‌یابد اول حمایت از اسرائیل و تحمیل آن و نابودی مساله فلسطین و مسائل جهان عرب و تسلیم فلسطین به اسرائیل و آمریکا.

رهبر انصارالله در ادامه به نقطه دوم اشاره کرد و افزود: نقطه دوم در تقسیم و تجریه کشورهای عربی و اسلامی تحت عناوین نژادی و طایفه‌ای به دولت‌های کوچک با هدف از برداشتن خطر از سر اسرائیل و تسلط بر آن تجلی می‌یابد.

عبدالمللک حوثی در این پیام گفت:‌ نقش عربستان و امارات تامین مالی این توطئه‌ها و سپس تلاش برای نابودی آنها بعد از فقیر کردن آن دو کشور است. این شیوه ترامپ است که بعد از دوشیدن گاو شیرده اقدام به ذبح آن می‌کند.

وی تاکید کرد: پایداری همان راهکار ملت ما در رویارویی با طرح‌هایی است که یمن و منطقه را هدف قرار می‌دهد.

تظاهرات گسترده یمنی‌ها با سخنرانی‌های مقامات دولت نجات ملی مورد حمایت انصارالله ادامه یافت و تظاهرکنندگان جنایت‌های عربستان را در حق ملت یمن محکوم کردند. 

فواد ناحی معاون وزیر اوقاف یمن در سخنرانی خود گفت: تظاهرات امروز پیام‌هایی در زمینه تجاوزات عربستان علیه یمن دارد و به مقامات عربستان می‌گوییم به مکه و مدینه خیانت کردید آیا برای آزادسازی مسجد الاقصی عزم کرده‌اید یا برای انتقال سفارت صیهونیست‌ها به قدس؟ کارهای شما خفت و خواری است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم