حماس: اظهارات ترامپ در عربستان مردود است

دوشنبه 1 خرداد 1396
08:43
حماس: اظهارات ترامپ در عربستان مردود است جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در عربستان مبنی بر تروریستی خواندن این جنبش را جانبداری کامل از رژیم صهیونیستی دانست.

العالم - فلسطین

«فوزی برهوم» سخنگوی حماس در پیامی در صفحه فیسبوک خود اظهارات ترامپ را کاملا مردود دانست و تأکید کرد که این اظهارات اقدامی برای ضربه زدن به اعتبار ملت فلسطین است، و تحریم آشکار علیه مردم و نیز جانبداری کامل از اشغالگران صهیونیستی به شمار می رود.
وی تاکید کرد: حماس یک جنبش آزادی بخش ملی است که به صورت قانونی از حقوق مردم فلسطین دفاع می کند.
برهوم در خصوص واژه تروریسم نیز افزود: تروریسم (واقعی) درواقع رژیم اشغالگر قدس است که با پشتیبانی رسمی آمریکا به کشتار دسته جمعی مردم فلسطین دست می زند.
از سوی دیگر «مشیر المصری» رهبر برجسته جنبش حماس نیز در این خصوص گفت که این اظهارات ترامپ به معنای همراهی و حمایت واشینگتن از اشغالگران و موافقت مقام های کاخ سفید با حاکمیت مجرمانه اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین است.
المصری در ادامه با اشاره به این که بهتر آن بود که ترامپ از سیاست یک بام و دو هوای خود دست بردارد و از فلسطین‌های بی گناه حمایت کند، تاکید کرد: سیاست های آمریکا نمی تواند تاریخ را تغییر دهد، همانگونه که قادر نیست تا اشغالگری را علیه ملت فلسطین و با توسل به زور اعمال کند.
اولین نشست یک روزه سران کشورهای عربی و آمریکایی دیروز یکشنبه با مشارکت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ریاض برگزار شد.
ترامپ در سخنرانی در این مراسم مدعی شد که داعش، حزب الله، حماس تهدید تروریستی برای منطقه به شمار می روند و از تمامی رهبران کشورهای اسلامی خواسته بود تا افراط گرایان را از کشورشان بیرون کنند.
قرار است، ترامپ امروز دوشنبه از عربستان راهی سرزمین های اشغالی شود و با مقام های رژیم صهیونیستی دیدار و گفت و گو کند.
رئیس جمهوری آمریکا پیش از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری و در مبارزات انتخاباتی اش، اعلام کرده بود که سفارت این کشور را از تل آویو به بیت المقدس منتقل خواهد کرد و آن را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت خواهد شناخت.
بسیاری از تحلیلگران معتقدند که این سخنان ترامپ از یک اظهار نظر تبلیغاتی فراتر نخواهد رفت و گفته های وی با واقعیت فرسنگ ها فاصله دارد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت