آمریکا پایگاه نظامی خود را از قطر خارج می‌کند

پنج‌شنبه 4 خرداد 1396
08:56
آمریکا پایگاه نظامی خود را از قطر خارج می‌کند رئیس کمیسیون خارجی در مجلس نمایندگان آمریکا گفت که اگر قطر سیاست های خود در حمایت از گروه های افراطی تغییر ندهند، آمریکا پایگاه نظامی خود را از این کشور منتقل می کند.

العالم - آمریکا

"اد رویس" در کنفرانسی در واشنگتن گفت: "به اعتقاد من اگر قطر در رفتار خود بازنگری نکند، ما دنبال گزینه های دیگری برای پایگاه نظامی خود خواهیم بود".
یکی از بزرگترین پایگاه های نظامی آمریکا در جهان در منطقه "العدید" قطر واقع شده است.
اسکای نیوز به نقل از "رویس" گزارش داد، درست نیست که قطر همزمان هم میزبان نیروهای آمریکایی باشد و هم حامی گروه های افراطی.
وی خاطرنشان کرد که قطر از القاعده، داعش، جماعت اخوان و طالبان حمایت مالی می کند و این موضوع اصلا قابل درک نیست.
"رابرت گیتس"، وزیر دفاع اسبق آمریکا نیز در این کنفرانس گفت که خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه های خود در قطر، مسأله پیچیده ای است. وی در عین حال خاطرنشان کرد که واشنگتن با توجه به ارتباط قطر با گروه های تروریستی به دنبال جایگزین است.
وی تصریح کرد: "قطر همیشه پناهگاه امنی برای جماعت اخوان المسلمین بوده است و من کشور دیگری را در منطقه سراغ ندارم که اینگونه این جماعت را پذیرفته باشد. این کشور از دیرباز پناه گاه اعضای این جمعیت بوده و از آنها استقبال کرده است".
208

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران