«ترزا می» نگران بازگشت تروریست ها به انگلیس

جمعه 5 خرداد 1396
22:32
«ترزا می» نگران بازگشت تروریست ها به انگلیس نخست وزیر انگلیس که نگران بازگشت تروریست های تبعه این کشور است، از سران کشورهای گروه هفت خواست برای شناسایی این تروریست ها همکاری بین المللی کنند.

العالم ـ اروپا

به گزارش روزنامه تلگراف انگلیس، «ترزا می» نخست وزیر این کشور امروز در نشست گروه هفت در ایتالیا با ابراز نگرانی از امکان بازگشت تروریست های تبعه این کشور که در عراق و سوریه می جنگند، از سران کشورهای صنعتی جهان خواست با عراق و سوریه همکاری های اطلاعاتی داشته باشند.
وی گفت: تروریست های تبعه انگلیس که در عراق و سوریه برای داعش می جنگند باید پیش از آنکه به این کشور بازگردند در کشورهای دیگر دستگیر و محاکمه شوند.
به نوشته تلگراف، خانم می از سران کشورهای صنعتی عضو گروه هفت خواست که با کشورهای عراق و سوریه همکاری اطلاعاتی داشته باشند تا آن ها بتوانند تبعه های خارجی را که برای گروه های تروریستی می جنگند، تحت تعقیب قرار دهند.
براساس گزارش تلگراف، تاکنون دست کم 800 تبعه انگلیس برای پیوستن به داعش به خاورمیانه سفر کرده اند و حدود نیمی از آنان به این کشور بازگشته اند.
«سلمان عابدی» بمب گذار منچستر یکی از این تروریست هاست که سفری به خارج از انگلستان داشت و احتمال می رود که در این سفر، آموزش ساخت بمب دیده باشد.
عابدی دوشنبه هفته جاری اقدام به یک بمب گذاری انتحاری در کنسرتی در شهر منچستر کرد که به کشته شدن 22 نفر انجامید.
خانم می همچنین از سران گروه هفت خواست که اطلاعات مربوط به تروریست هایی را که برای بازگشت به کشور متبوعشان باید از کشور سومی عبور کنند، به اشتراک بگذارند.
اجلاس سران کشورهای گروه هفت عصرجمعه در شهر سیسیل ایتالیا آغاز شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است