فهرست احتمالی بعضی از اعضای کابینه دوازدهم

سه شنبه 9 خرداد 1396
11:34
فهرست احتمالی بعضی از اعضای کابینه دوازدهم یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی فهرست احتمالی بعضی از اعضای کابینه دوازدهم را منتشر کرد.

ابوالفضل سروش با انتشار مطلبی با عنوان « فهرست احتمالی بعضی از اعضای کابینه دوازدهم» در کانال تلگرامی خود بر اساس شنیده‌ها، برخی گزینه‌های کابینه دوازدهم را به این شرح پیش بینی کرد:

محمدجواد ظریف: گزینه احتمالی وزارت خارجه

علی اکبر صالحی: گزینه احتمالی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی

محمدعلی نجفی: گزینه احتمالی وزیر آموزش و پرورش

اسحاق جهانگیری: گزینه اصلی احتمالی معاون اولی رئیس‌جمهور

مسعود پزشکیان: گزینه دوم احتمالی معاون اولی رئیس‌جمهور

طهماسب مظاهری و مسعود نیلی: گزینه های احتمالی وزارت امور اقتصادی و دارایی

فرجی دانا و ستاری و میرزاده: گزینه های احتمالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

محمود واعظی و جمشید انصاری: گزینه های احتمالی رئیس دفتر رئیس‌جمهور

میرزاده: گزینه احتمالی معاون اجرایی رئیس‌جمهور

امیری، مجید انصاری و رحمانی فضلی: گزینه های احتمالی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور

سروش در ادامه این مطلب آورده است:

گفته می‌شود تاکنون حضور ۲ عضو دولت یازدهم در دولت آینده قطعی شده، از «محمدجواد ظریف» به‌عنوان وزیر پیشنهادی امور خارجه و «علی‌اکبر صالحی» به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی نام برده می‌شود. همچنین با انتقادهایی که در زمان تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری به وزارت آموزش‌وپرورش مطرح می‌شد برخی منابع نزدیک به دولت از تغییر وزیر آموزش‌وپرورش در دولت آینده خبر می‌دهند و «محمدعلی نجفی» را گزینه مورد اعتماد رئیس‌جمهور معرفی می‌کنند.

گزینه اصلی معاون اول «اسحاق جهانگیری» است، علاوه بر او از «مسعود پزشکیان» هم به‌عنوان گزینه دوم این سِمت نام برده می‌شود اما بر اساس آخرین اخبار و تحرکات صورت گرفته، رئیس‌جمهور تمایلی برای تغییر معاون اول خود ندارد. طهماسب مظاهری «رئیس اسبق بانک مرکزی» و همچنین مسعود نیلی «مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور» نیز از گزینه‌های احتمالی برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی محسوب می‌شوند.

گزینه‌های احتمالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عبارت‌اند از «فرجی دانا، ستاری و میرزاده» که شنیده‌ها حاکی است کمیته رئیس‌جمهور بر معرفی فرجی دانا به‌عنوان وزیر پیشنهادی تأکید دارد. «محمود واعظی» و «جمشید انصاری» هم گزینه‌های احتمالی برای تصدی رئیس دفتر رئیس‌جمهور هستند.

گویا کمیته رئیس‌جمهور بر معرفی میرزاده «رئیس سابق دانشگاه آزاد» به‌عنوان عضو جدید کابینه تأکید دارد ازاین‌رو گفته می‌شود او نامزد معاونت اجرایی رئیس‌جمهور هم شده است. سه گزینه نیز برای معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور مطرح شده‌اند. امیری، مجید انصاری و رحمانی فضلی گزینه‌های احتمالی معاونت پارلمانی هستند.

 

منبع : ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است


جزئیات سقف پوشش بیمه اربعین امسال/ هر زائر ۲۰۰ هزار تومان برای بیمه و هزینه هلال‌احمر باید بپردازد


افزایش اقلام سبد کشورهای آسیای میانه با محصولات مازندران


تأمین پایدار سوخت ناوگان هوایی و زمینی برای مراسم تشییع رهبر شهید


محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه از سوی دبیرکل اتحادیه عرب


پارلمان عربی تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد


آماده‌سازی جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب + فیلم


جام جهانی ۲۰۲۶ | مراکش هلند را حذف کرد


عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"