فراخوان پولی احمدی‌نژاد سوژه شد+ کاریکاتور

پنج‌شنبه 11 خرداد 1396
08:29
فراخوان پولی احمدی‌نژاد سوژه شد+ کاریکاتور فراخوان پولی دکتر محمود احمدی نژاد، سوژه یکی از کاریکاتوریست های وطنی شد.

العالم ـ ایران 
دفتر دکتر احمدی نژاد رییس جمهور محترم پیشین ایران روز دوشنبه 8 خرداد ماه 1396، در اطلاعیه‌ای به منظور جمع آوری کمک‌های مردمی حساب بانکی معرفی کرد.

بنا براعلام دفتر دکتر احمدی نژاد، این فراخوان به دنبال تصرف محل استقرار محافظین وی و در نتیجه ایجاد محدودیت در حفاظت از جان ریاست محترم جمهوری سابق، موجب بروز موج گسترده اعتراضات مردمی در اعلام نارضایتی و نگرانی از وضعیت پدید آمده  شد.

به گفته دفتر دکتر احمدی نژاد، در پی آن افراد و گروه های مختلف از اقشار مردم شریف با ارسال پیام هایی خواستار اعلام شماره حسابی برای اعطای کمک های خود شدند. بر این اساس دفتر ریاست محترم جمهوری دولت های نهم و دهم با انتشار بیانیه ای ضمن سپاسگزاری از حساسیت و محبت ملت بزرگوار ایران شماره حسابی را به منظور واریز شدن کمک های مردمی اعلام کرد.

دفتر ریاست جمهوری دولت های نهم و دهم، شماره حساب ذیل را اعلام کرده است:

شماره کارت بانک ملی:

6037991750454757


حساب جاری بانک ملی:

0104049797000

شناسه شبا حساب متمركز:

IR190170000000104049797000

حساب جاری بانک ملی به نام دکتر محمود احمدی نژاد و حمید بقایی

پس ازاین ماجرا مهدی احمدیان کاریکاتوریست وطنی، فراخوان پولی احمدی نژاد را سوژه کرده و طرح وی در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است