نظر مسکو درباره توافق کردها با داعش

پنج‌شنبه 11 خرداد 1396
16:44
نظر مسکو درباره توافق کردها با داعش وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که وزرات دفاع کشورش اخبار منتشر شده مبنی بر توافق نیروهای کُرد با داعش به منظور خروج این گروه تروریستی از استان رقه و عقب نشینی به سمت تدمر بدون جنگ و درگیری را تایید می کند.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرگئی لاوروف روز پنجشنبه در یک نشست مطبوعاتی در مسکو گفت: شنیده است نیروهای کُرد صحت این توافق را نفی کرده اند، اما اطلاعات موجود نزد مسکو عکس این مساله را نشان می دهد.

به نوشته "رای الیوم"، وی افزود: وزارت دفاع کشور این اطلاعات را با استناد به اطلاعات موثق تایید می کند... ومهمتر آنکه عناصر داعش خروج از رقه و حرکت به سمت تدمر را آغاز کرده اند. و همانطور که می دانید نیروهای روسیه کاروانهای آنها را هدف قرار دادند.

یادآور می شود که نیروهای دریایی روسیه روز گذشته از طریق یک ناو و زیردریایی مستقر در شرق مدیترانه، مواضع داعش در سوریه را بمباران کردند.

وزارت دفاع روسیه از هلاکت بیش از 80 نفر از عناصر داعش و انهدام 36 خودرو و 8 کانتینر و 17 خودروی پیک آپ مجهز به تیربار در حین خروج از رقه خبر داد.

وزارت دفاع روسیه امروز اول ژوئن با صدور بیانیه ای ضمن اعلام این خبر تصریح کرد که جنگنده های روسی پس از شناسایی این اهداف، آنها را زیر آتش گرفتند.

در این بیانیه آمده است: "فرماندهی نیروهای روسیه در خاک سوریه به منظور جلوگیری از خروج عناصر داعش از رقه به سوی استان های حمص و حماه، همچنان به اتخاذ تدابیر ضروری ادامه می دهد".

این وزارت خانه خاطرنشان کرد که نیروی هوایی روسیه طی هفته جاری دو بار تلاش تروریست های داعش برای خروج از شهر رقه را خنثی کرده است. در این بیانیه تصریح شده است که نیروی هوافضای روسیه 25 مه نیز کاروانی از عناصر داعش را که در حال خروج از رقه به سمت تدمر بود را منهدم کرد.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود تصریح کرده است که عناصر داعش با اینکه در محاصره "نیروهای سوریه دموکرات" و نیروهای آمریکایی، فرانسوی و انگلیسی هستند، می کوشند با گذر از رود فرات، از رقه خارج شوند.

210

0% ...

آخرین اخبار

میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است