شورای امنیت تحریم‌های کرۀ شمالی را گسترش داد

شنبه 13 خرداد 1396
04:26
شورای امنیت تحریم‌های کرۀ شمالی را گسترش داد شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب یک قطعنامه‌ جدید تحریم‌های تازه‌ای علیه برخی اشخاص و سازمان‌های کره شمالی تصویب کرد

العالم - آسیا

بعد از چندین آزمایش موشکی کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد شنبه با تصویب قطعنامه‌ای تحریم‌های هدفمند علیه این کشور را گسترش داد. 

بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا این اولین قطعنامه‌ای است که با موافقت واشنگتن و تنها متحده کره شمالی، چین در شورای امنیت به تصویب می‌رسد.

دولت ترامپ، چین را برای اتخاذ سیاست‌هایی جهت مهار کره شمالی تحت فشار قرار داده است. واشنگتن هشدار داده در صورتی که پیوینگ‌یانگ توسعه برنامه موشکی و هسته‌ایش را ادامه بدهد، همه گزینه‌ها علیه این کشور روی میز است.

اضافه کردن نام اشخاص و شرکت‌ها به فهرست سیاه سازمان ملل که باعث ایجاد محدودیت‌هایی مانند منع سفر و توقیف دارایی‌ها می‌شود حداقل اقدام مورد انتظار از شورای امنیت بعد از پنج هفته مذاکره میان واشنگتن و پکن بود.

قطعنامه جدید که بامداد شنبه به اتفاق آرا به تصویب رسید، چهار شرکت و 14 شخص را هدف تحریم‌های جدید قرار می‌دهد. فرمانده عملیات جاسوسی برون‌مرزی پیونگ‌یانگ از جمله کسانی است که تحریم شده است.

خبرگزاری رویترز گزارش داده مصوبه بامداد شنبه ممکن بود با موافقت کمیته تحریم‌های کره شمالی پشت درهای بسته به تصویب برسد اما واشنگتن چین را متقاعد کرد تا از رأی‌گیری علنی درباره آن حمایت کند.

کره شمالی بر سر برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود هدف تحریم‌های بین‌المللی گسترده‌ای قرار گرفته است اما این تحریم‌ها در تلاش‌های پیونگ‌یانگ برای توسعه توان هسته‌ای و موشکی خود – که آن را وسیله‌ای بازدارنده در برابر تجاوز احتمالی آمریکا می‌داند - خللی وارد نکرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا هم روز پنجشنبه تحریم هایی علیه ۹ شرکت و نهاد دولتی و سه شخص حقیقی به دلیل ارتباط با برنامه موشکی و هسته‌ای کره شمالی اعمال کرد.

تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا علاوه بر افراد و شرکت های کره شمالی همچنین شامل دو شرکت روسی و یک شهروند این کشور نیز می شود.

 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود


سپاه: موج ۶۵ با به کارگیری سامانه های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار، اجرا شد


جنگنده اف-۳۵ آمریکا توسط پدافند هوایی ایران هدف‌ قرار گرفت + فیلم


اعلام زمان تشییع پیکر سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات


پیکر شهید لاریجانی و فرزندش در حرم حضرت معصومه آرام گرفت


عراقچی: در صورت تکرار حمله به زیرساخت‌های ایران دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت


بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه