«غزه الان» گزارش داد

امارات منازل فلسطینی‌ها را می‌خرید و به خاخام‌ها می‌فروخت

يکشنبه 14 خرداد 1396
23:16
امارات منازل فلسطینی‌ها را می‌خرید و به خاخام‌ها می‌فروخت یک خبرگزاری فلسطینی اعلام کرد اسنادی در دست دارد که نشان می‌دهد امارات منازل فلسطینی‌ها در قدس را می‌خریده و بلافاصله آنها را به شخصیت‌های اسرائیلی می‌فروخته است.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی «غزه الان» اعلام کرد بزودی اسنادی را منتشر می‌کند که نشان می‌دهد امارات اقدام به خرید منازل فلسطینی‌های ساکن قدس می‌کرده و بلافاصله آن را به رژیم اشغالگر اسرائیل می‌فروخته است.

«غزه‌الان» تأکید کرده اسناد مذکور را از منابع موثق گرفته است و نشان می‌دهد که امارات برخی تاجران و شخصیت‌های اماراتی را در خدمت گرفته بوده و این افراد وظیفه داشته‌اند فلسطینی‌ها را قانع کنند منازل خود در قدس را با قیمت‌های بالا بفروشند اما پس از گذشت تنها یک هفته این منازل به خاخام‌ها و دیگر شخصیت‌های اسرائیلی فروخته می‌شده است.

تاجرها و شخصیت‌های اماراتی این بهانه را می‌آورده‌اند که به قدس «محبت و دلبستگی» دارند و به همین دلیل قصد خرید منزل در این شهر را کرده‌اند.

این خبرگزاری در ادامه اعلام کرده شهادت‌های برخی خانواده‌های فلسطینی که منازل خود را فروخته‌اند، نیز منتشر خواهد کرد که تنها پس از چند ماه به مکان زندگی خود بازگشته‌اند و دیده‌اند که خاخام‌ها و صهیونیست‌ها ساکن خانه آنها شده‌اند.

قرار است این اسناد یکشنبه شب (امشب) منتشر شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حاجی میرزایی: یکی از اولویت‌های مهم دولت، تقویت بنیه دفاعی است


حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


فضل‌الله در دیدار با عراقچی: دیپلماسی مقتدرانه ایران موجب مباهات دوستان ایران است


پیشنهاد عراق به ایران و عربستان برای تشکیل شورای هماهنگی امنیتی یکپارچه


هشدار سرلشکر رضایی نسبت به همراهی هر کشوری در جنگ اقتصادی با ایران


آمادگی کامل راهداری برای مقابله با هرگونه حمله به زیرساخت‌های جاده‌ای / مسیرهای جایگزین از پیش تعیین شد


شهرک‌نشینان صهیونیست کرانه باختری را به آتش می‌کشند و نتانیاهو اوضاع را به طرف انفجار سوق می‌دهد


شهادت یک فلسطینی در نزدیکی رام‌الله بدست نظامیان رژیم صهیونیستی


کسب چهار مدال و رتبه چهارم جهان در کشتی آزاد


فناوری هوشمند نابینای مصری برای دیدن جهان!