آلمان تهدید به تحریم جام‌جهانی 2022 قطر کرد

سه شنبه 16 خرداد 1396
08:06
آلمان تهدید به تحریم جام‌جهانی 2022 قطر کرد رئیس فدراسیون فوتبال آلمان تهدید کرد که اگر تنش سیاسی قطر با کشورهای منطقه هم چنان ادامه‌ داشته باشد جام جهانی 2022 را تحریم خواهند کرد.

العالم ـ اروپا

به‌ گزارش اسپورت 24، تنش قطر با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باعث شده تا آنها رابطه سیاسی خود با این  کشور کوچک را قطع و تهدید به گرفتن میزبانی جام جهانی 2022 کنند.

به نظر می‌رسد که همه چیز به ضرر قطر در حال تغییر است. کشورهای اروپایی هم رفته رفته به صف مخالفان این کشور ‌کوچک عربی اضافه می‌شوند و شرایط برای قطر که به صراحت از سیاست‌های جنگ افروزانه عربستان در منطقه انتقاد کرده،  سخت و سخت‌تر می‌شود.

رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به صراحت تاکید کرد که اگر وضعیت اینگونه ادامه‌ پیدا کند این کشور جام جهانی 2022 را تحریم خواهد کرد.

راینهارد گریندل گفت‌: تا آغاز جام جهانی 2022، پنج سال دیگر باقی مانده و باید در این مدت اولویت پیدا کردن راه حل های مناسب برای بهتر کردن شرایط میزبانی باشد. یک واقعیت آشکار وجود دارد و آن این که نمی‌توان جام جهانی را در کشوری که به حمایت از تروریسم می پردازد برگزار کرد. باید با مسئولان حکومتی کشور (آلمان) صحبت کنیم و نگرانی خود را از این وضعیت بیان‌  داریم.
ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد