کارشناس سیاسی : منتظر شنیدن خبر حمله به قطر باشید!

سه شنبه 16 خرداد 1396
21:29
کارشناس  سیاسی : منتظر شنیدن خبر حمله به قطر باشید! کارشناسان سیاسی پیش بینی می کنند که قطع روابط دیپلماتیک عربستان و متحدانش با قطر زمینه ساز حملۀ تمام عیار به این کشور کوچک باشد!

العالم عربستان

پرفسور علی آل احمد بنیانگذار و رئیس انستیتوی امور خلیج فارس در واشنگتن گفت: تصمیم عربستان برای قطع همۀ روابطش با دوحه و بستن مرزهای زمینی ، دریائی و هوائی خود شاید هیچ معنائی بجز آمادگی برای حملۀ تمام عیار به قطر نداشته باشد.

وی گفت: اطلاعاتی به دست آورده ام که نشان می دهد عربستان تحرکات نظامی خود را در نزدیکی مرزهای قطر آغاز کرده است بنابراین می توان گفت که سعودی ها خود را برای جنگ آماده می کنند.

آل احمد افزود: حملۀ تمام عیار به قطر شاید زودتراز زمانی که پیش بینی می شود ، آغاز شود.

این کارشناس سیاسی برجسته اعلام کرد: حملات هوائی عربستان به یمن متوقف شده یا بسیار کاهش یافته است و این نشانۀ مهم بیانگر آنست که سعودی ها نیروهای خود را برای حملۀ ناگهانی به قطر آماده می کنند.

آل احمد گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری و رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا از حملۀ عربستان به قطر به خوبی حمایت خواهند کرد. من معتقدم که ترامپ به سعودی ها ابلاغ کرده است که هیچ مخالفتی با حمله به قطر نخواهد کرد.
بنیانگذار انستیتوی امور خلیج فارس افزود : اگر سعودی ها به قطر حمله کنند ، مصر ، امارات و بحرین نیز از این حمله به خوبی حمایت خواهند کرد.

رئیس انستیتوی امور خلیج فارس در واشنگتن یادآور شد: سعودی ها از قطر بسیار عصبانی و ناراضی هستند و بسیار علاقمند می باشند که نقش دوحه را کمرنگ کنند و این کشور کوچک را وابسته به خودشان بکنند.

آل احمد اعلام کرد: سعودی ها 2 هدف را دنبال می کنند. هدف اول وابسته کردن قطر به عربستان است و هدف دوم آنها دستیابی به ذخایر عظیم نقدی قطر است و به دنبال این ذخایر هستند به نحوی که گویا سعودی ها چشم به آب و خاک قطر دوخته اند.
214

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد