حماس، اسماعیل هنیه را به تهران می فرستد

شنبه 20 خرداد 1396
08:42
حماس، اسماعیل هنیه را به تهران می فرستد اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، به زودی در رأس هیأتی از این جنبش، به ایران سفر می کند.

العالمفلسطین

"اسامه حمدان" از رهبران جنبش حماس اعلام کرد: هیأتی از جنبش حماس که ریاست آن را یحیی السنوار از مسئولان جنبش حماس به عهده دارد، در قاهره به سر می برد، وقتی این هیأت به غزه برگردد، هیأتی دیگر از حماس به ریاست "اسماعیل هنیه"، به تهران سفر خواهد کرد.

اسامه حمدان

وی فضای سفر هیأت حماس به قاهره را مثبت ارزیابی کرد و پیش بینی کرد که این سفر، به تفاهماتی در خصوص مسائل دوجانبه منجر شود.

به نوشتۀ وبگاه "فلسطین الان" حمدان همچنین از سفر برخی از رهبران جنبش حماس به سمت دوحه نیز خبر داد و هدف از این سفر را سامان دهی به برخی از مسائل داخلی پس از انتخاباتِ صورت گرفته در این جنبش اعلام کرد.

وی تاکید کرد: سفرِ هیأت حماس به دوحه، پیش از بحران قطر صورت گرفت، بحرانی که بر اساس آن شروطی در برابر قطر قرار داده شد که یکی از آن ها در خصوص روابط این کشور با حماس است.

حمدان در عین حال خاطر نشان کرد: جنبش حماس، حاضر است در کاهش فشارها بر قطر، سهیم باشد.

205

0% ...

آخرین اخبار

درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد