بسیج مردمی: زندان مخفی نداریم

چهارشنبه 24 خرداد 1396
18:09
بسیج مردمی: زندان مخفی نداریم سازمان بدر با نفی وجود هر گونه زندان سری متعلق به نیروهای مردمی عراق، از یک نمایندۀ عراقی که مدعی وجود این زندان ها شده خواست، ادعای خود را اثبات کند.

العالم – عراق

به گزارش پایگاه اسکای پرس، کریم النوری، سخنگوی سازمان بدر که از مهم ترین تشکیلات وابسته به نیروهای مردمی عراق است، گفت: «این سخنان تأسف بار و کاملا بی اساس است». او تأکید کرد: «هدف از طرح چنین سخنانی تنها تحریف حقایق و تخریب چهرۀ نیروهای مردمی است».

النوری همچنین پیشنهاد داد تا نمایندگان سازمان های بشر دوستانه و حقوقی «این زندان های را در صورت وجود کشف کنند». او از الفحل هم خواست «به جای طرح اتهام های بی اساس، اسناد و شواهد خود را برای اتخاذ تصمیم های لازم علیه این زندان ها ارائه کند».

سخنگوی سازمان بدر گفت هیأت نیروهای مردمی باید از این نماینده شکایت کند تا دیگر چنین اتهام زنی های بی اساسی انجام نشود.

"بدر الفحل"، مدعی شده بود نیروهای مردمی 4 زندان سری در استان های بغداد و صلاح الدین در اختیار دارند که 7000 غیر نظامی در آن ها زندانی اند. او مدعی شده بود گردان های حزب الله عراق، وابسته به نیروهای مردمی، این غیر نظامیان را ربوده و به این زندان ها منتقل کرده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است


مفاد توافق جدید آتش بس اسراییل با لبنان غیر قابل قبول است/ این توافق بحران داخلی در لبنان را شعله ور می کند


زمزمه‌هایی از سفر فرمانده ارتش لبنان به پاکستان برای دیدار با عاصم منیر


اسرائیلی‌ها مخالف گسترش جنگ در لبنان هستند


رونمایی از کتاب «میناب ۱۶۸؛ کودکان در شعله‌های آتش» در مالزی


هلاکت ۶ تروریست در مرز کشور


رفتار سیاسی با ورزش؛ آمریکا ویزای ۱۵ نفر از اعضای تیم ملی فوتبال ایران را صادر نکرد


تداوم یورش نظامیان صهیونیست به کرانه‌باختری و قدس اشغالی


ولایتی: صلح پایدار از درون موازنه قدرت می‌روید نه از دل سراب تعهدات بی‌پشتوانه


شهادت یک فرمانده ارتش لبنان در حمله رژیم صهیونیستی