سپر انسانی 100 هزار نفری داعش در موصل

شنبه 27 خرداد 1396
10:45
سپر انسانی 100 هزار نفری داعش در موصل به گفته نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد ، به احتمال زیاد بیش از ۱۰۰ هزار غیر نظامی همچنان در بخش قدیمی شهر موصل در بازداشت تروریست های داعش به سر می برند.

العالم - عراق

به گزارش شبکه روسیاالیوم، "برونو گِدو"، نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد در این کشور بعد از ظهر روز (جمعه) اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار شهروند غیر نظامی در مرکز شهر موصل، مرکز استان مرزی نینوا در شمال کشور همچنان در بازداشت عناصر مسلح گروهک تروریستی داعش قرار دارند.
بر اساس این گزارش، نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در یک کنفرانس خبری در مقر این سازمان در شهر ژنو در جنوب غرب سوئیس در این باره تاکید کرد که به احتمال زیاد بیش از ۱۰۰ هزار غیر نظامی همچنان در بخش قدیمی شهر موصل در بازداشت تروریست های داعش به سر می برند جایی که بیشتر آنها برای آن که به عنوان سپر انسانی مورد استفاده قرار گیرند، بازداشت شده اند.
این دیپلمات ایتالیایی همچنین ضمن تاکید بر این که غیر نظامیان در موصل در شرایط تنگنا و وحشت به سر می برند، خاطر نشان ساخت که شرایط در معدود مناطق باقی مانده در اشغال داعش و شاهد عملیات نیروهای عراقی برای آزادی آنها، روز به روز وخیم تر می شود و ساکنان این مناطق نیز دسترسی چندانی به آب، غذا، برق و سوخت ندارند.

221

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است