لاوروف:

آمریکا و النصره، معمایی بزرگ برای روسیه

شنبه 27 خرداد 1396
14:10
آمریکا و النصره، معمایی بزرگ برای روسیه وزیر خارجۀ روسیه اعلام کرد که با توجه به ادامۀ تلاش های آمریکا برای جلوگیری از حمله به تروریست ها، وضع گروه "جبهه النصره" به معمایی بزرگ برای روسیه تبدیل شده است.

العالمروسیه

"سرگئی لاوروف" جمعه شب در کنفرانس مطبوعاتی در مسکو گفت: با وجود تغییر رئیس جمهور آمریکا، ائتلاف بین المللی به ریاست  آمریکا، همچنان به اقدامات سابق خود در قبال جبهه النصره ادامه می دهد و تغییری در رفتار خود در این زمینه نمی دهد.

وی افزود: آن ها از هر راهی تلاش می کنند تا جلوی حمله به جبهه النصره را بگیرند. این موضوع نگران کننده است. ما در تماس های خود با آمریکایی ها، همواره این موضوع را مطرح کرده ایم، اما پاسخی منطقی دریافت نکرده ایم.

وزیرخارجۀ روسیه تاکید کرد: به این ترتیب، با توجه به تمام اصول قانونی که موجب درج جبهه النصره در فهرست گروه های تروریستی سازمان ملل، آمریکا، روسیه و چندین کشور غربی شده است، این رفتار آمریکا در قبال جبهه النصره، به معمایی بزرگ برای روسیه تبدیل شده است.

لاوروف خاطر نشان کرد: در واقع، تمام عملیاتی که صورت می گیرد، ضد داعش است و هیچ تلاشی برای مقابله با جبهه النصره مشاهده نمی شود، این در حالی است که جبهه النصره با داعش درآمیخته است.

205

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا