عربستان به فکر جنگ با قطر نیست

سه شنبه 30 خرداد 1396
04:39
عربستان به فکر جنگ با قطر نیست کارشناس سیاسی سعودی گفت،عربستان سعودی در پی جنگ با قطر نیست.

العالم - عربستان

به گزارش بی بی سی عربی، هشام الغنام در گفتگو با این شبکه از ریاض درباره رزمایش دریایی قطر و آمریکا و در پاسخ به این پرسش که نگاه عربستان به رزمایش قطر و آمریکا و ورود نیروهای ترکیه به قطر چیست؟ گفت: این رزمایش ها مسئله مهمی نیست چرا که قطر با حملات زمینی عربستان روبرو نمی شود و با کشتی های جنگی عربستان محاصره نشده است و عربستان، امارات، بحرین و مصر، تنها دست به تحریم اقتصادی قطر زده اند.

وی ادامه داد: این رزمایش ها مسئله عجیبی نیست. قطر، کره شمالی نیست. قطر در چارچوب ائتلاف های آمریکا قرار دارد و پایگاه نظامی این کشور در قطر واقع است. کشورهای عرب خلیج (فارس) و در راس آن عربستان سعودی به این موضوع واقف هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی ها می گویند ممکن است استقرار نیروهای خارجی در قطر، تلاشی برای حمایت از این کشور در برابر هر گونه جنگی باشد، گفت: وقوع جنگ بعید است و قطری ها با برگزاری این رزمایش به شهروندان این کشور و شرکت های خارجی پیام می دهند. از ابتدا نیز سناریوی جنگ بعید بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت