یمن.. عیدی آمیخته به وبا

يکشنبه 4 تير 1396
15:15
یمن.. عیدی آمیخته به وبا سازمان های وابسته به سازمان ملل پس از گذشت آمار افراد مشکوک به وبا از مرز 200 هزار نفر با میانگین ابتلای 5000 نفر در روز در یمن درباره شیوع وبا در بدترین شکل خود در جهان ابراز نگرانی کردند.

العالم - یمن
به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم سازمان بهداشت جهانی و سازمان "یونیسف" وابسته به سازمان ملل با صدور بیانیه مشترکی اعلام کردند که شیوع وبا نتیجه مستقیم دو سال جنگ و درگیری شدید است.
بر پایه گزارش این سازمان ها وبا در یمن، کشوری که سالها درگیر جنگ داخلی بوده شیوع پیدا کرده و تقریبا به تمام استان ها رسیده است. تعداد قربانیان وبا در این کشور به 1310 نفر رسیده که یک چهارم آنها کودکان هستند در حالی که بیش از 200 هزار مورد مشکوک به ابتلا به این بیماری در کمتر از دو ماه مشاهده شده است.
طبق این بیانیه از بین رفتن تأسیسات بهداشتی و آب و فاضلاب باعث شده است 14.5 میلیون نفر از آب سالم و بهداشتی و فاضلاب منظم محروم شوند و همین با تشدید شیوع بیماری شده است.
افزایش سوء تغذیه نیز باعث وخامت حال کودکان شده و آنها را بیش از پیش در معرض بیماری قرار داده است.
در این بیانیه تصریح شده است که یونیسف و سازمان بهداشت جهانی و متحدانشان تمام تلاش خود را برای توقف شیوع این بیماری به کار گرفته اند و فعالان این دو سازمان به طور بیست و چهار ساعته سرگرم رسیدگی به علل و عوامل شیوع این بیماری هستند.

جنگنده های ائتلاف سعودی در حملات خود به مناطق مختلف یمن، علاوه بر خانه ها و مساجد و بیمارستانها، تأسیسات زیربنایی و زیرساختها را نیز هدف قرار می دهند.

عربستان و همپیمانانش همچنین یمن را به صورت همه جانبه محاصره کرده و مانع از رسیدن کمکهای انسانی به مردم این کشور می شوند.
208

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است