آمریکا خودش بهانۀ حمله به سوریه را ایجاد می‌کند

پنج‌شنبه 8 تير 1396
10:37
آمریکا خودش بهانۀ حمله به سوریه را ایجاد می‌کند آلکسی بوشکوف، سناتور روس، با بیان اینکه آمریکا به دنبال بهانه ای برای حمله به سوریه است گفت با توجه به اینکه دولت سوریه چنین بهانه ای به آمریکا نخواهد داد، آمریکایی ها خود به دنبال ایجاد این بهانه اند تا توجیهی برای حمله داشته باشند.

العالم - سوریه
به گزارش خبرگزاری اسپوتینیک روسیه، بوشکوف در صفحۀ توییتر خود نوشت: «آمریکا نیروهای دریایی و هوایی خود را به حالت آماده باش درآورده و منتظر بهانه ای برای حمله به سوریه است. اما اسد چنین بهانه ای به آن ها نمی دهد؛ بنابراین، زمان مناسبی برای اقدامات تحریک آمیز است».
کاخ سفید اخیرا با مطرح کردن ادعای آماده شدن سوریه برای حمله شیمیایی جدید، به دولت سوریه هشدار داده است در صورتی که به حملۀ شیمیایی دست بزند، با پاسخ آمریکا رو به رو خواهد شد. شبکۀ سی ان ان نیز اعلام کرده است که آمریکا کشتی ها و هواپیماهای جنگی خود را برای حملۀ احتمالی به سوریه آماده کرده است.

در مقابل دولت سوریه این اتهام ادعایی کاخ سفید را رد کرد.

"گنادی گاتیلوف" معاون وزیر امورخارجه روسیه نیز دیروز به آمریکا درخصوص هرگونه اقدام تحریک آمیز درارتباط با سلاح شیمیایی، هشدار داد و گفت، ادعای واشنگتن درخصوص آماده شدن دمشق برای انجام حملات شیمیایی، فرایند مذاکره در آستانه و ژنو را با پیچیدگی مواجه می کند.

وی تأکید کرد: اقدامات آمریکا برای تشدید تنش درخصوص سوریه، پذیرفتنی نیست.

گاتیلوف خاطرنشان کرد: مسکو هیچگونه تهدیدی را از جانب ارتش سوریه علیه نیروهای آمریکایی نمی بیند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند