برکناری 3 استاندار یمنی هوادار امارات توسط "هادی"

پنج‌شنبه 8 تير 1396
12:57
برکناری 3 استاندار یمنی هوادار امارات توسط عبدربه منصور هادی رییس جمهور مستعفی و فراری یمن، 3 استاندار هوادار جنبش "حراک جنوبی" یمن را برکنار کرد.

 العالمیمن
خبرنگار شبکه خبری العالم در یمن اعلام کرد که منصور هادی طی احکامی استانداران استان های حضرموت، شبوه و سقطری را که از هواداران جنبش حراک جنوبی هستند برکنار و عناصر هوادار خود را جایگزین آنها کرده است.

براساس این گزارش، رییس جمهور مستعفی و فراری یمن از محل اقامت خود در ریاض پایتخت سعودی، 3 استاندار هوادار جنبش حراک جنوبیِ تحت حمایت امارات را برکنار کرده است.
وی با صدور احکامی، فرج سالمین البحسنی را به عنوان استاندار حضرموت، علی بن راشد الحارثی را استاندار شبوه و احمد عبدالله علی السقطری را به عنوان استاندار سقطری، منصوب کرده است.

به عقیده کارشناسان اتخاذ این تصمیمات از سوی منصور هادی بیانگر تشدید بحران سیاسی میان جنبش حراک جنوبی یمن تحت حمایت امارات و دولت منصور هادی تحت حمایت سعودی است. این درحالی است که اهالی استان های جنوبی یمن به شدت از دولت منصور هادی خشمگین هستند.
213

0% ...

آخرین اخبار

جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان 


عجیب اما واقعی؛ دیپلمات‌های آماتور آمریکایی «عمدا» برای شکست مذاکرات چیده می‌شوند!


پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند