گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و بحرین درباره قطر!

دوشنبه 12 تير 1396
14:52
گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و بحرین درباره قطر! وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای بحرینی خود مسائل منطقه از جمله بحران قطر را بررسی کرد.

العالم-آمریکا

«خالد بن احمد بن محمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین با «رکس تیلرسون» همتای آمریکایی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری بحرین (بنا) گزارش داد که در این تماس تلفنی دو طرف به تبادل دیدگاه درباره قطع روابط کشورهای عربی با قطر و راهکارهای دستیابی به نتیجه‌ای که امنیت و صلح منطقه را تضمین کند، پرداختند.

طبق این گزارش، خالد بن احمد بن محمد آل خلیفه بر اهمیت پایبندی قطر به تعهدات قبلی و مطالبات ارائه شده از سوی کشورهای محاصره‌کننده قطر تأکید کرد و هدف از آن دستیابی به ثبات کشورها و ملت‌های منطقه، نابودی تروریسم و حامیان آن و قدم برداشتن در مسیر توسعه و شکوفایی خواند.

چند کشور عربی از جمله عربستان، امارات، بحرین و مصر اخیرا روابط خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کرده و فهرستی از خواسته‌های 13 گانه خود برای ازسرگیری روابط با قطر را به دوحه ارائه کرده‌اند.

از سوی دیگر روزنامه الشرق الأوسط امروز (دوشنبه) به نقل از برخی منابع دیپلماتیک و اقتصادی پیش‌بینی کرد که همزمان با پایان یافتن ضرب‌الأجل تعیین شده برای قطر، موج جدیدی از تحریم‌ها علیه قطر اتخاذ شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین