توصیه سرلشکر صفوی به تضعیف‌کنندگان سپاه

چهارشنبه 14 تير 1396
21:29
توصیه سرلشکر صفوی به تضعیف‌کنندگان سپاه مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت: اگر امنیت باشد سرمایه‌گذاران خارجی مانند توتال در ایران سرمایه‌گذاری خواهند کرد، بنابراین تضعیف سپاه، تضعیف اقتصاد کشور است.

العالم-ایران

 سرلشکر سیدیحیی صفوی که در پنجمین همایش ادواری سلحشوران دفاع مقدس با محوریت جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان سخن می‌گفت، در سخنانی درباره تضعیف سپاه بیان کرد: برخی‌ها با تهمت، دروغ و افتراء سپاه را تضعیف می‌کنند. این در حالی است که سپاه حافظ انقلاب، امنیت ملی ما و سپر مستحکم دفاع از استقلال و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: سپاه از ارکان قدرت ملی کشورمان است که راه را در برابر تهدیدات داخلی و خارجی بر دشمنان بسته است. این که آمریکا و داعش با ما دشمنی داشته باشند، طبیعی است اما کسانی که با تهمت و دروغ به تضعیف سپاه می‌پردازند، غیر عقلانی است. تضعیف سپاه تضعیف امنیت کشور و سیاست خارجی ما خواهد بود. اکنون سرلشکر قاسم سلیمانی با فداکاری‌های بزرگ در سوریه و عراق با آمریکایی‌ها و ائتلاف در حال جنگ است و آنها را به شکست می‌کشاند. سپاه اکنون یک قدرت تاثیرگذار است و تضعیف آن قدرت رهبری و سپاه را به همراه خواهد داشت. باید بدانیم که دشمنان تاثیرگذاری سپاه را در معادله منطقه غرب آسیا می‌فهمند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به این که تضعیف سپاه به اقتصاد کشور نیز آسیب می‌زند، گفت: تضعیف سپاه تضعیف اقتصاد کشور نیز است. اگر امنیت باشد شرکت‌هایی مانند توتال و سرمایه‌گذاران خارجی به ایران می‌آیند تا سرمایه‌گذاری کنند.

سرلشکر صفوی در بخش پایانی این بخش از گفته‌های خود بیان کرد: امام(ره) در جمع سپاهیان فرمودند: «ای کاش من یک پاسدار بودم.» همچنین در همین جلسه که من نیز در آن حضور داشتم، امام (ره) در بیان دیگرشان گفتند: «اگر سپاه نبود، کشور نبود.» بنابراین امیدوارم کسانی که به دنبال تضعیف سپاه که امنیت کشور  که محصول آن قدرت ملی و انقلاب است از این کار خودداری کنند؛ چرا که سپاه فرد نیست. بلکه یک جریان حق است.

 

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی