نویسنده ای که پوتین برایش گریست

شنبه 17 تير 1396
19:17
نویسنده ای که پوتین برایش گریست دانیل گرانین نویسنده سرشناس روس در ۹۸ سالگی درگذشت. او از بازماندگان جنگ جهانی دوم بود.

العالم - گوناگون

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گرانین نویسنده و کهنه‌سرباز روس سه‌شنبه ۱۳ تیر در بیمارستانی در سن‌پترزبورگ چشم از جهان فروبست.

ولادمیر پوتین رییس‌جمهوری روسیه در پیامی اندوهبار درگذشت او را تسلیت گفت و گرانین را «اندیشمندی بزرگ» توصیف کرد.

گرانین هنگام هجوم آلمان نازی به خاک روسیه به ارتش سرخ پیوست و تا پایان جنگ جهانی دوم در ارتش باقی ماند. یکی از مشهورترین آثار او کتابی درباره محاصره لنین‌گراد از سوی نازی‌ها است.

او نخستین کتابش را با الهام از تجربیاتش به عنوان یک مهندس در سال ۱۹۴۹ منتشر کرد. نخستین کتاب گرانین حاوی شرح نبرد دانشمندان با بوروکراسی خشک و بی‌عاطفه است. برخی از کتاب‌های گرانین دستمایه ساخت آثار سینمایی شده‌اند.

«کتاب محاصره» به قلم گرانین سال ۱۹۷۰ منتشر شد که داستان‌های خوفناکی از نجات‌یافتگان محاصره‌ لنینگراد را در خود داشت. کهنه‌سرباز روس در دوران حکومت میخاییل گورباچف برای نوشتن زندگینامه نیکلای تیموفیو ریسوسکی و شرح سرکوب‌های دوران استالین تحسین شد.

نویسنده سرشناس روس شنبه ۱۷ تیر در گورستانی بیرون شهر سن پترزبوگ دفن می‌شود./ منبع : jamejamonline

0% ...

آخرین اخبار

دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!


جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد


از رویارویی با نخست‌وزیر نیوزلند بر سر غزه تا صعود یک فلسطینی نابینا به قله‌های جهان + ویدئو


بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی