ايلي يشوعي کارشناس اقتصادي سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: تحريمها محدوديتهايي براي صادرات و واردات سوريه ايجاد کردند که دمشق مي تواند براي ادامه صادرات و واردات کالاهاي مورد نياز خود جايگزيني براي کشورهاي عربي پيدا کند.
يشوعي افزود: سوريه مي تواند کشورهايي همچون روسيه، چين و ايران را براي صادرات و واردات کالاها در اولويت قرار دهد.
تحريم ها تاثيري بر سوريه نخواهد داشت
احمد منير عضو مجلس الشعب سوريه نيز به العالم گفت: جنگ اقتصادي که اتحاديه عرب با اعمال تحريمها عليه سوريه آغاز کرده است، هيچ تاثيري برکشور نخواهد داشت.
منير تصريح کرد: دشمنان سوريه از 9 ماه پيش تاکنون جنگي عليه دمشق در قالب قتل، انفجار و تلاش براي برهم زدن ثبات کشور آغاز کرده اند که يکي از اهداف آنها از اينگونه اقدامات برانگيختن فتنه طايفه اي در کشور است و هم اکنون نيز جنگ اقتصادي را آغاز کرده اند اما در برابر ايستادگي مردم همچنان ناکام خواهند ماند.
وي افزود: محافل بين المللي به سرکردگي استکبار جهاني و ناتو، در صدد جنگ عليه سوريه هستند و در اين راه به ايجاد تفرقه و چند دستگي در کشور دلخوش کرده اند اما اين اقدامات آنها با هوشياري و اتحاد مردم سوريه با شکست روبرو خواهد شد.
منير با محکوم کردن مواضع برخي کشورهاي عضو اتحاديه عرب، خاطرنشان کرد: اين کشورها طرح آمريکايي ـ صهيونيستي را براي ضربه زدن به مقاومت در سوريه در دستور کارقرار داده اند.
عضو مجلس الشعب سوريه به شکست بدخواهان براي بين المللي کردن پرونده سوريه اشاره کرد و گفت: مساله بين المللي کردن پرونده سوريه و تلاش براي مطرح کردن آن در شوراي امنيت با وتوي روسيه و چين به شکست انجاميد.
وي با اشاره به ورود انواع سلاح ها به سوريه از طريق کشورهاي همسايه، اظهار داشت: برخي کشورهاي عربي نفت خيز، از گروه هاي مسلح و تروريست حمايت و از آنها به عنوان انقلابيون ياد مي کنند.
منير تصريح کرد: سوريه مانند عراق و ليبي و يا مصر نيست. پايداري و ايستادگي نظام سوريه منجر به سرنگوني رژيمهاي عربي بسياري در منطقه خواهد شد.