مهلت 10 روزه المالکی به فهرست العراقیه

جمعه 2 دی 1390
06:44
مهلت 10 روزه المالکی به فهرست العراقیه نخست وزير عراق به وزيران فهرست العراقيه 10 روز مهلت داد به مشاغل خود در وزارتخانه هاي اين کشور بازگردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از سايت صوت الحریه، یک منبع نزدیک به نوری المالکی نخست وزیر عراق در سخنانی مطبوعاتی گفت: المالکی به وزیران فهرست العراقیه برای بازگشتن به مشاغل خود 10 روز مهلت داده است در غیر این صورت آنها برکنار شده تلقی خواهند شد.

وی افزود: المالکی برای این کار به قانون مربوط به کارمندان اداری استناد کرده است زیرا براساس این قانون اگر کارمندی در هر سمتی بدون کسب مرخصی یا داشتن دلیل قانونی، 10 روز غیبت کند؛ از کنار برکنار شده تلقی خواهد شد.

المالمی بر ضرورت این نکته تاکید کرده است که فهرست العراقیه درصورت عدم تمایل این وزیران برای ادامه به کار در مهلت مقرر 10 روزه، افراد دیگری را برای جایگزینی آنها معرفی کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: آتش‌بس برقرار است و ما با طرفین مذاکرات در ارتباط هستیم


سی‌ان‌ان: ایران، محور مذاکرات ترامپ و شی بود


غرفه ایران در بازار فیلم جشنواره کن به نام کودکان میناب مزین شد


ضربه به همگرایی آسیا از اهداف آمریکا و صهیون از حمله به ایران


راهزنی‌های دریایی ارتش تروریستی آمریکا و زیر پا نهادن قواعد حقوقی بین‌المللی 


اعلام زمان امتحانات نهایی مدارس پس از عادی‌شدن شرایط؛ ۱۵۰۰ واحد آموزشی در جنگ آسیب دید


رتبه‌های برتر اوپک اعلام شد/ عربستان و ایران در صدر جدول تولیدکنندگان نفت


عراقچی خطاب به نماینده امارات: شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید


پزشکیان: هدف قرار دادن اماکن ورزشی نشان‌دهنده دشمنی با عزت و سربلندی ملت ایران است


تداوم فعالیت بیمارستان‌های تهران در ارائه خدمات پزشکی با وجود حملات ترکیبی اسرائیل و آمریکا