قتل برنامه‌ریزی شده معترضان در بحرین

شنبه 1 بهمن 1390
13:59
قتل برنامه‌ریزی شده معترضان در بحرین يك فعال سياسي بحريني، رژيم آل خليفه را به قتل برنامه ريزي شده تظاهركنندگان با سوء استفاده از سكوت جامعه جهاني متهم كرد.

"باقر درويش" فعال سياسي بحريني روز شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت: رژيم آل خليفه سياست قتل تظاهركنندگان را در دستوركار قرار داده است، و با سوء استفاده از سكوت جامعه جهاني به راه حلي بجز راه حل نظامي نمي انديشد .

درويش افزود: سازمان های جهانی به وظايف خود براي متوقف كردن نقض حقوق بشر در بحرين عمل نمي كنند؛ در حالي كه گزارش هاي مؤسسات حقوقي داخلي و بين المللي از جمله گزارش كميته بسيوني حاكي از نقض حقوق مردم در اين كشور است.

وی خاطرنشان کرد: ادامه سركوب و قتل مردم و به كاربردن گازهاي سمي كه قربانيان زيادي مي گيرد، نشان مي دهد كه سركوب و قتل بخشی از سياست‌هاي رژيم حاكم است .

این سياستمدار بحريني تأکید کرد: رژيم حاكم به دنبال كسب مشروعيت از مردم نيست، و تعيين سرنوشت را حق مردم نمي داند؛ بلكه مي خواهد معترضان را كه حقوق خود را مطالبه مي كنند، به هر نحو ممكن سركوب كند.

باقر درويش با اشاره به وخامت اوضاع سياسي، حقوقي و اقتصادي بحرين، گفت : در چنين شرایطی آينده خوبي براي بحرين پيش بيني نمي شود؛ و پادشاه بايد به فكر كناره گيري از قدرت باشد .

باقر درويش كناره گيري پادشاه از قدرت را بهترين راه برای حل بحران سياسي بحرين دانست و گفت : سياست سركوب ، قتل و خشونت نشان مي دهد كه رژيم هيچ نيتي براي ايجاد اصلاحات دموكراتيك و سياسي ندارد.

درويش درباره درخواست شيخ عيسي قاسم مبني بر زیر گرفتن تعرض کنندگان به زنان بحريني گفت : قتل تعرض کنندگان به زنان واكنشي طبيعي به هتك حرمت آنان از سوي عوامل رژيم است.

 

MKH-20-22:34

0% ...

آخرین اخبار

حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی