محاکمه درترکیه به دلیل شعار ضد اسرائیل

شنبه 8 بهمن 1390
07:27
محاکمه درترکیه به دلیل شعار ضد اسرائیل مردم شهر "کيساري" ترکيه براي اعلام همبستگي با 30 شهروند که دادستاني کل مجازات آنها را به اتهام شعار ضد رژيم اشغالگر خواستار شده بود، تظاهرات کردند.

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مردم شهر کیساری دیروز با تجمع نزدیک دادگاه این شهر، آزادی 30 هم وطن خود را خواستار شدند.

این 30 شهروند ترک در بیست و چهارم نوامبر 2011، در جریان مسابقه تیم های بسکتبال "کایسری کاسکی" ترکیه و "مکابی بنوت" رژیم اشغالگر، با حمل پرچم فلسطین، شعارهایی ضد این رژیم سردادند.

برادر "فرقان دوغان" از کشته شدگان در حمله رژیم اشغالگر به کشتی های کمک رسانی به غزه، از جمله این 30 متهم است.

این 30 شهروند ترک دیروز بنا به درخواست دادستانی کل در برابر دادگاه شهر کیساری حاضر شدند. دادستانی کل ترکیه به بهانه های "توهین به دین، زبان، نژاد، و تبعیض" خواستار یک سال زندان برای این افراد شده بود.

بیش از 40 وکیل داوطلب در دفاع از این شهروندان، در جلسه دادگاه تأکید کردند که شعار "لعنت بر اسرائیل" خشونت آمیزنیست، بلکه انتقاد از اقدامات غیرقانونی صهیونیستها است؛ و هدف از این شعار یهودیان نیستند.

دیروز در جریان این محاکمه چندین مؤسسه و نهاد غیردولتی با برگزاری تظاهراتی با حضور هزاران نفر از مردم شهر کیساری، محاکمه این شهروندان را محکوم کردند.

قاضی دادگاه، سرانجام با استناد به اظهارات وکلا، متهمان را تبرئه کرد و گفت: شعار "لعنت بر اسرائیل" نژادپرستانه نیست. و متهمان ضد بازیکنان تیم رژیم اسرائیل شعار ندادند، بلکه به اقدامات غیرقانونی صهیونیستها اعتراض کردند.



0% ...

آخرین اخبار

ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: توافق با ایران تا اوایل هفته آینده نهایی می‌شود


ادعای سنتکام درمورد سرنگون کردن پهپادهای ایرانی


حمایت5 کشور منطقه از روند صلح بین واشنگتن و تهران


وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است