ممانعت اخوان المسلمین از تظاهرات مقابل پارلمان مصر

سه شنبه 11 بهمن 1390
18:45
ممانعت اخوان المسلمین از تظاهرات مقابل پارلمان مصر شماري از عناصر گروه اخوان المسلمين مصر مانع از رسيدن تظاهرکنندگان به مقابل ساختمان پارلمان شدند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، درحالیکه قرار بود امروز به دعوت فعالان و گروه های سیاسی مصری تظاهراتی از میدان التحریر در مرکز قاهره تا مقابل ساختمان پارلمان برگزار شود، شماری از عناصر وابسته به اخوان المسلمین مانع از رسیدن تظاهرکنندگان به پارلمان شدند.

هدف از برگزاری این تظاهرات درخواست از نمایندگان پارلمان، برای پایان سلطه شورای نظامی بر مصر، محاکمه شهروندان در دادگاه های مدنی، تغییر ساختار وزارت کشور و تضمین آزادی ها و عدالت اجتماعی اعلام شده بود.

تظاهرکنندگان هنگامی که در حرکت خود به سوی پارلمان با دیواری از عناصر وابسته به اخوان المسلمین مواجه شدند، با سردادن شعارهایی، اخوان المسلمین را به فروش اهداف انقلاب متهم کردند.

حزب وابسته به اخوان المسلمین در انتخابات اخیر پارلمانی، 47درصد از آرا را به دست آورد.

پیش بینی شده است که این حزب در انتخابات "مجلس شورا" نیز که اکنون در این کشور درجریان است، آرای قابل توجهی کسب کند.  



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل