تأکید میلیونها یمنی بر ادامه انقلاب

جمعه 14 بهمن 1390
14:56
تأکید میلیونها یمنی بر ادامه انقلاب ميليون‌ها يمني امروز با تظاهرات در ميادين شهرهاي مختلف اين کشور بر ادامه انقلاب تا تحقق همه اهدافشان تأکيد کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، انقلابیون یمن امروز پس از شرکت در نماز جمعه، با تجمع در بیش از 30 میدان در صنعا و دیگر استانهای این کشور، در فراخوان جمعه "تاریخ ساز" شرکت کردند.

تظاهرکنندگان با سردادن شعارهایی تأکید کردند که تا سرنگونی بقایای رژیم عبدالله صالح و تحقق همه اهداف انقلاب، به تظاهرات و فعالیتهای مسالمت آمیزخود ادامه می دهند.

تظاهرکنندگان همچنین با تأکید بر وحدت انقلابیون، با هرگونه اقدام تفرقه افکنانه و طایفه ای مخالفت کردند.

مردم پایتخت یمن همچنین با سردادن شعارهایی، دخالتهای آمریکا و عربستان سعودی در امور یمن را محکوم کردند.

در استان تعز در جنوب صنعا نیز صدها هزار نفر با تجمع در میدان "الحریه" بر ادامه انقلاب تأکید کردند.

تظاهرکنندگان با درخواست لغو مصونیت عبدالله صالح، خواستار سرنگونی باقیمانده های رژیم او شدند.

در شهر "الحدیده" در شمال غربی یمن نیز تظاهراتی گسترده برای تأکید بر ادامه انقلاب تا تحقق همه اهداف سیاسی و اجتماعی آن برگزار شد.

در استان صعده در شمال یمن هم صدها هزار نفر در تظاهراتی خواستار سرنگونی باقی مانده های رژیم عبدالله صالح شدند.

تظاهرکنندگان با محکوم کردن دخالتهای عربستان سعودی و آمریکا در امور یمن، بر ادامه انقلاب تأکید کردند.

در این تظاهرات هیأت هایی از استانها و شهرهای مختلف به مردم پیوستند.

تظاهرکنندگان همچنین با سردادن شعارهایی اقدام آمریکا در نقض حاکمیت یمن و حمله مستمر با هواپیماهای بدون سرنشین به جنوب این کشور را محکوم کرده، و باقیمانده های رژیم عبدالله صالح را مسئول این جنایتها دانستند.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران