ناکارآمدی فشارهای غرب علیه ایران

جمعه 14 بهمن 1390
16:29
ناکارآمدی فشارهای غرب علیه ایران نايب رييس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي تأکيد کرد، پرتاب موفقيت آميز ماهواره نويد، ناکارآمد بودن فشارهاي غرب براي جلوگيري از حركت ملت در مسير پيشرفت و شكوفايي را ثابت مي کند.

پس از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره هاي اميد و رصد به فضا، در دومین روز از دهه مبارک فجر، متخصصان ایرانی ماهوراه "نويد علم و صنعت" را با موفقیت کامل در مدار زمين قرار دادند.

ماهواره نوید علم و صنعت که 50 کیلوگرم وزن دارد، در ماموریت 18 ماهه خود در فضا هر 90 دقیقه تصویری را به زمین مخابره می کند.

"حسين ابراهيمي"، روز جمعه در مصاحبه با شبكه خبري العالم با اشاره به پرتاب موفقيت آميز ماهواره نويد علم و صنعت، گفت:  قدرت هاي جهاني بايد بدانند كه تحريم ايران هيچ تأثيري نخواهد داشت، و عزم و اراده ملت ايران را براي حركت در مسير پيشرفت علمي و اقتصادي مصمم تر و راسخ تر خواهد كرد.

وی افزود: ايران با دست يابي به فناوري هوا فضا، رتبه بالایي را در سطح جهان كسب كرده است؛ و ملت ايران همچنان به حركت خود در مسير پيشرفت تا دست يابي به درجات عالي در همه زمينه های علمی ادامه خواهد داد.

ابراهيمي گفت: پيوستن ايران به كشورهاي داراي فناوري هوافضا بيانگر ناكارآمدي فشارهاي غربي و تحريم اقتصادي ايران است، و ثابت می کند كه فشارها نمي تواند حركت ملت ايران در مسير پيشرفت را متوقف كند.

 

3/02-10:30




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت