لاوروف تاکید کرد:

قطعنامه ضدسوریه، رسوایی جدید آمریکا

شنبه 15 بهمن 1390
08:46
 قطعنامه ضدسوریه، رسوایی جدید آمریکا وزير امور خارجه روسيه پيش‌نويس جديد قطعنامه شوراي امنيت عليه سوريه را اصلا مناسب ندانست و گفت: اگر آمريکا ‌خواهان رسوايي خودش است، اين قطعنامه را در شوراي امنيت به راي بگذارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم،‌ سرگی لاوروف در گفتگو با شبکه یک تلویزیون روسیه پیش‌ نویس جدید قطعنامه علیه سوریه را به طور قاطع رد و آن را نامناسب توصیف کرد.

وی تاکید کرد: اگر دنبال یک رسوایی دیگر در شورای امنیت هستند، احتمالا ما نمی‌توانیم مانع رخداد آن شویم.

وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه اصلاحاتی که روسیه خواهان اعمال آن در پیش نویس قطعنامه است، روشن است، ابراز امیدواری کرد: این پیش‌نویس در شورای امنیت به رای گذاشته نشود.

وی افزود: دیروز اصلاحیه‌های درخواستی را فرستادیم تا در بین آنها توزیع شود.عقلانی بودن و واقعی بودن این اصلاحات، جای هیچ تردیدی برای کسی باقی نمی‌گذارد و امیدواریم که نظرات قبلی بر تفکر عقلانی پیشی نگیرد.

لاوروف و هیلاری کلینتون وزیران خارجه روسیه و آمریکا دیروز تلفنی گفتگو کردند تا درباره پیش‌نویس قطعنامه به توافق برسند که بی نتیجه ماند.

دوطرف قرار است امروز در حاشیه اجلاس مونیخ نیز با هم در این باره گفتگو کنند.

روسیه پیش از این در ماه نوامبر گذشته یک بار قطعنامه پیشنهادی فرانسه، آمریکا، انگلیس علیه سوریه را وتو کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم


مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد


ده‌ها خیریه انگلیسی در تامین مالی شهرک‌سازی‌های اسرائیل دست دارند


حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان


تشدید تنش‌های اسلام‌آباد-کابل؛ پاکستان از انهدام مراکز تروریستی در افغانستان خبر داد


توقیف اموال ۴۷ نفر از خائنان به وطن در خراسان شمالی


تداوم تحرکات توسعه طلبانه تل‌آویو در سوریه


اذعان رسانه صهیونیستی به خسارت سنگین حملات امروز ایران به پایگاه های آمریکایی در منطقه


اعلام آمادگی مسکو برای کمک به یافتن راه‌حل‌ دیپلماتیک در مورد جنگ علیه ایران آماده‌ایم


خبرنگار آمریکایی: پنتاگون برای توجیه هزینه‌های بی‌سابقه نظامی به دشمن نیاز دارد