خشم مردم مصر از ادامه حاكميت شوراي نظامي

پنج‌شنبه 20 بهمن 1390
09:29
خشم مردم مصر از ادامه حاكميت شوراي نظامي اظهارات كمال الجنزوري نخست وزير مصر در باره باقي ماندن شوراي نظامي در قدرت تا پايان ژوئن آينده ، خشم تحصن كنندگان ميدان التحرير را برانگيخت.

به گزارش خبرنگار العالم از قاهره ، تحصن كنندگان ، اعلام اين موضوع را به مثابه دور زدن انقلاب مصر دانستند و بر ادامه تظاهرات و تحصن و شدت بخشيدن به آن در روزهاي آينده تاكيد كردند.
" كرم محمد " فعال سياسي مصري در اين زمينه به خبرنگار العالم گفت : هدف شوراي نظامي از تعيين تاريخ 30 ژوئن براي واگذاري قدرت ، زمينه سازي فضايي امن براي انتقال و به باد دادن قانون اساسي است كه بايد آن ها را در آينده تحت پيگرد قرار دهد و به سبب جناياتي كه مرتكب شده اند پاي ميز محاكمه بكشاند.
وي افزود : اجازه نخواهيم داد چنين اتفاقي بيفتد. اعتصاب و تحصن را ادامه مي دهيم ، مردم به ميدان ها خواهند ريخت تا وقتي كه شوراي نظامي را از تخت قدرت در كشور پايين بكشند.
"عيسي مرشد" سردبير روزنامه الاخبار نيز اظهار داشت : نقشه و برنامه سياسي مصر روشن است و مردم آزادانه سرنوشت خود را تعيين خواهند كرد.
وي گفت :  انتخابات مجالس الشعب و شورا براي اولين بار به صورت شفاف و سالم برگزار شد و افرادي توانمند و متخصص انتخاب شدند به زودي ثبت نام براي انتخابات رياست جمهوري نيز در 10 مارس انجام مي شود و در اين مدت كميته رايزني براي تدوين قانون اساسي مصر نيز تشكيل خواهد شد.
از سوي ديگر پس از شش روز درگيري خونين، اكنون اوضاع در اطراف وزارت كشور مصر آرام شده و درگيري هاپايان يافته است .
درزمان حاضر اثري از تظاهركنندگان و نيروها در اطراف وزارت كشور ديده نمي شود و ديوارهاي خيابان محمد محمود منتهي به اين ساختمان دولتي را عكس هاي شهيدان انقلاب آذين بسته است.  
9-2:51
26

0% ...

آخرین اخبار

16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


بقایی: دولت میزبان جام‌جهانی موظف به انجام وظایفش است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز