عضو ارشد جبهه عمل اسلامي لبنان:

مصربا الهام ازايران سفير اسراييل رااخراج كند

يکشنبه 23 بهمن 1390
14:55
 مصربا الهام ازايران سفير اسراييل رااخراج كند بيروت (العالم) ـ يكي از رهبران جبهه عمل اسلامي لبنان از كشورهاي انقلابي عربي و بويژه مصر كه موفق به سرنگوني ديكتاتورها شده اند، دعوت کرد كه با الهام از انقلاب اسلامي ايران، سفير رژيم صهيونيستي را اخراج كنند.

شيخ غازي حنينه روز يكشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، با اشاره به اقدام ايران در اخراج سفير رژيم صهيونيستي پس از پيروزي انقلاب تصريح كرد: انقلاب اسلامي ايران در آن مقطع بدون توجه به سود و زيان هاي مادي و بدون توجه به احتمال بسيج سياسي و نظامي جهاني ضد اين انقلاب جوان، چنين گام بزرگي را با تكيه بر دستورات ديني براي حمايت از برادران مسلمان خود و مقابله با ظلم و استكبار برداشت.

شيخ حنينه از نيروهاي انقلابي كه در كشورهاي عربي به خصوص مصر به قدرت رسيده اند، دعوت کرد بدون توجه به مساله سود و زيان مادي، سفير اسراييل را از كشورهاي خود اخراج كنند.

اهتزاز پرچم فلسطين برفراز اولين سفارتخانه جهان

عضو ارشد جبهه عمل اسلامي لبنان افزود: انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني (ره) در روزهاي نخست خود گام مهمي برداشت و سفير اسرائيل در تهران را اخراج و سفارت اين رژيم را به سفارت فلسطين تبديل كرد و اين سفارتخانه اولين سفارتخانه در جهان بود كه پرچم فلسطين بر فراز آن برافراشته شد.

خدمات انقلاب اسلامي ايران به جهان اسلام

وي با اشاره به خدمات انقلاب اسلامي ايران به جهان اسلام تاكيد كرد: انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني (ره) در روزهاي نخست خود گام مهمي برداشت و بدون توجه به مساله سود و زيان ، سفير اسراييل در تهران را اخراج و سفارت اين رژيم را به سفارت فلسطين تبديل كرد.

شيخ حنينه تصريح كرد: راهپيمايي ميليوني مردم ايران در سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي نشان مي دهد انقلاب اسلامي ايران رويدادي گذرا در تاريخ اين كشور نيست بلكه جنبشي اصيل ، پايدار و استوار نزد مردان ، زنان ، جوانان ، سالمندان و همه اقشار ملت ايران است.

حماسه ملت ايران؛ ياس آمريكا واسراييل

عضو ارشد جبهه عمل اسلامي لبنان افزود: حماسه مردم ايران در سي وسومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، آب پاكي را روي دست دشمن آمريكايي همپيمان با صهيونيسم جهاني ريخت، دشمناني كه همواره تبليغ مي كردند انقلاب اسلامي در حال محو يا كم رنگ شدن نزد ملت ايران است.

وي راهپيمايي هاي باشكوه سراسري سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران در 22 بهمن را براي دولت آمريكا نااميد كننده خواند و گفت: مردم ايران وفاداري خود را به رهبر خود امام خامنه اي حفظه الله اعلام كردند.

الگوي جنبش مردمي ايران دركشورهاي اسلامي

شيخ حنينه ادامه داد: الگوي جنبش مردمي ايران كه باعث پيروزي انقلاب اسلامي دراين كشور شد بدون شك در كشورهاي عربي و اسلامي انعكاس يافته است.

وي گفت: انقلاب اسلامي ايران اين انديشه را به ملت هاي عربي و اسلامي رسانده است كه اگر ملتها به پا خيزند و در سايه رهبراني كه الگوي راستيني براي اين ملت ها باشند، ايثارگري كنند مي توانند همانگونه كه جمهوري اسلامي از انقلاب و جنبش مردمي خود نتيجه گرفت، نتيجه بگيرند.

انقلاب اسلامي ايران الهام بخش بيداري اسلامي

شيخ حنينه اظهار داشت: انقلاب اسلامي ايران بدون شك الهام بخش بيداري اسلامي در كشورهاي منطقه است.

عضو ارشد جبهه عمل اسلامي لبنان گفت: انقلاب اسلامي ايران كه سي و سومين سالگرد پيروزي خود را پشت سر مي گذارد با تعهد رهبري سياسي و مذهبي خود كه حركت مردمي ايران را رهبري مي كند، هنوز بر اهداف اصيل آغازين خود كه امام خميني (ره) آنرا ترسيم كرد، پايبند است.

تجليل از اظهارات هنيه در تهران

وي همچنين از اظهارات اسماعيل هنيه نخست وزير فلسطين، در مراسم سي و سومين سالگرد پیروزی انقلاب اسلامي در تهران، مبنی براینکه هرگز رژيم اسراييل را به رسميت نخواهد شناخت، تجلیل کرد.

شيخ حنينه، موضع هنيه در تهران را آشكارترين موضع يك مسوول فلسطيني دانست كه از حمايت همه اسلامگرايان و عربها برخوردار است.

MO - 11 - 21:38


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس نظامی: دکترین نظامی ایران پس از جنگ گذشته اساساً تغییر کرده است +فیلم


گزارش خبرنگار العالم از بزرگداشت رهبر شهید در فرانسه


غزه با نقاشی‌های دیواری با رهبر شهید وداع می‌کند


پیام مقاومت و هشیاری ملت ایران در تشییع و بدرقه امام شهید (ره) + فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان


سپاه با ۱۰ موشک بالستیک پایگاه‌های آمریکا را درهم کوبید


راهپیمایی وفاداری به رهبر شهید از عراق تا مشهد


هشدار قاطع نیروی دریایی سپاه؛ در تنگه هرمز دخالت نکنید


سیل جمعیت در مشهد مقدس برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب (ره) + فیلم


محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است


پربیننده ترین خبرها

نماینده پارلمان لبنان در گفتگو با العالم: ترامپ ایران را با کشورهای دیگر اشتباه گرفت؛ اتحاد داخلی او را شوکه کرد


شهید خامنه‌ای با تسلیح کرانه باختری، معادلات را تغییر داد/ حضور میلیونی در مراسم تشییع، پیام جهانی علیه استکبار است


پیکر شهید آیت الله سید علی خامنه‌ای (ره) جهت آمادگی برای برگزاری مراسم تشییع در نجف و کربلا که امروز چهارشنبه برگزار می‌شود، از نجف اشرف منتقل شده است.


آیین رسمی استقبال از پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در عراق با حضور پزشکیان برگزار شد


برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در محدوده قشم و سیریک و فعال شدن پدافند هوایی خبر دادند.


تلویزیون ایران: صدای 7 انفجار در حوالی روستای «طاهروی» در سیریک، جنوب ایران، شنیده شد.


وزارت امور خارجه ایران: ما ایالات متحده را مسئول نقض تفاهم‌نامه می‌دانیم.


سنتکام از حمله به برخی مناطق ایران خبر داد


وقوع انفجارهای جدید در جزیره قشم و در مجاورت شهر سیریک در جنوب ایران


پزشکیان پس از شرکت در مراسم استقبال از پیکر پاک رهبر شهید انقلاب، نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد.


کربلا برای تشییع رهبر شهید امت آماده می شود+ فیلم