روسیه در نشست 'گروه دوستان سوریه' شركت نمی كند

سه شنبه 25 بهمن 1390
04:52
روسیه در نشست 'گروه دوستان سوریه' شركت نمی كند معاون وزير خارجه و نماينده رييس جمهوري روسيه در امور خاورميانه هر گونه امكان شركت كشورش در نشست گروه دوستان سوريه را رد كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، میخاییل بوگدانف شامگاه دوشنبه در گفت و گو با رادیو اكومسكو خاطر نشان كرد: روسیه حاضر به شركت در نشست 'گروه دوستان سوریه' كه قرار است روز 24 ماه جاری میلادی در تونس برگزار شود، نیست.

وی با بیان اینكه با مبتكران این ایده تماس هایی داشتیم، اظهار داشت: روسیه را به شركت در این نشست دعوت كردند، اما ما پیشنهاد كردیم كه ابتدا اهداف و ماهیت این نشست روشن شود.

نماینده رییس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه گفت: تصور می كنیم كه در این نشست تنها نمایندگان بخشی از مخالفان دولت سوریه شركت كنند.

بوگدانف با بیان اینكه انتخابات ریاست جمهوری سوریه قرار است در سال 2014 برگزار شود، افزود: روسیه معتقد است كه باید زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این كشور به جلو كشیده شود.

به گزارش ایرنا آمریكا با رد انجام هرگونه مذاكره بین دولت سوریه و مخالفان برای مداخله در امور داخلی این كشور، گروهی با عنوان 'دوستان سوریه' را گرد هم آورده است.

روسیه در هفته های اخیر تلاش های دیپلماتیك گسترده ای را برای برقراری صلح و آرامش در سوریه و توقف خشونت ها در این كشور بدون مداخله خارجی به عمل آورده است.

مسكو هفته گذشته با مشاركت پكن قطعنامه غربی -عربی در باره سوریه در شورای امنیت را كه مسیر برای مداخله خارجی در امور داخلی این كشور را هموار می كرد، وتو كرد.

'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه نیز روز دوشنبه در گفت و گوی تلفنی با 'نبیل عربی' دبیر كل اتحادیه عرب بر لزوم آغاز مذاكرات میان حكومت سوریه و مخالفان آن و حل مسایل این كشور از طریق مذاكره و گفت و گو تاكید كرد.

0% ...

آخرین اخبار

جمهوری اسلامی ایران خواستار آزادی شناور توسکا و خدمه آن شد


سفارت ایران به کالاس: اروپا شرافت خود را با سکوت مقابل خون شهدای میناب فروخت


سفیر ایران در سازمان ملل: محاصره دریایی آمریکا نقض آتش‌بس است


رئیس بانک مرکزی اروپا نسبت به خطر جیره‌بندی مواد غذایی هشدار داد


واکنش‌ آمریکایی ها به تمدید آتش‌بس؛ ناتوانی ترامپ و تقلا برای خروج از جنگ علیه ایران


دبیرکل سازمان ملل از تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا استقبال کرد


ترامپ با تکرار ادعاهایش آتش بس با ایران را تمدید کرد


سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا