محكوميت تعلل سازمان ملل در قبال رویدادهای بحرین

پنج‌شنبه 27 بهمن 1390
18:45
محكوميت تعلل سازمان ملل در قبال رویدادهای بحرین رئيس مجمع حقوق بشر بحرين تعلل اتحاديه عرب و سازمان ملل در خصوص رويدادهاي کشورش را محکوم کرد.

"يوسف ربيع" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت:مقامهای بحرین راهی جز اجازه دادن به تظاهر كنندگان براي بازگشت به ميدان اللؤلؤه ندارند، چونكه بحرين امروز به عنوان كشوري پليسي و سرکوبگر شناخته مي شود.

وی افزود : نیروهای سرکوبگر بحرینی از نوع جديدي از خودروهاي زرهي در روستاها و شهركها استفاده مي كنند كه در سطح بين المللي ممنوع است .

وی اظهارداشت : اطلاعات دريافتي حاكي است تركيه رژيم بحرين را با خودروهاي زرهي تجهيز كرده است؛ لذا  مقامات تركيه را بازخواست و اين كشور را به سازمانهاي حقوق بشر معرفي خواهيم كرد.

رئيس مجمع حقوق بشر با انتقاد از تعلل سازمان ملل و اتحاديه عرب از وظايف خود در قبال رويدادهاي بحرين، گفت: مواضع دبير كل سازمان ملل در خصوص اوضاع امنيتي و سياسي کشورمان در مقايسه با عجله اين سازمانها در قبال رويدادهاي مناطق ديگر مانند سوريه كافي نيست.

وی افزود: اگر اتحاديه عرب و سازمان ملل مقدار كمي از آنچه در قبال سوريه انجام داده اند در قبال بحرين انجام مي دادند، وضعيت اکنون متفاوت بود.

یوسف ربيع اظهارداشت : تظاهر كنندگان با مسالمت و تمدن بيشتري با مشت امنيتي رژيم برخورد خواهند كرد، مردم بحرين در برابر نظاميان رژيم ، ارتشي ندارند؛ اما براي بازگشت به ميدان اللؤلؤه مصمم هستند و اصرار مي ورزند که اين حق آنها است.

16/02-16:57

 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم