ادامه تظاهرات درقطیف علیه رژیم سعودی

يکشنبه 30 بهمن 1390
04:05
ادامه تظاهرات درقطیف علیه رژیم سعودی تظاهرات گسترده مردم در شهر قطيف عربستان براي محکوميت اقدام نيروهاي امنيتي سعودي در کشتن غيرنظاميان همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، تظاهرات گسترده در شهر قطیف برای بازخواست قاتلان و مفسدانی که تظاهرکنندگان بی پناه را به قتل می رسانند، ادامه دارد.

تظاهرکنندگان با وجود حضور گسترده نیروهای امنیتی و استقرار دهها نفربر زرهی در شهر قطیف خواهان سرنگونی رژیم پادشاهی در کشورشان شدند.

در این تظاهرات همچنین اقدام نیروهای رژیم سعودی در قتل عمدی تظاهرکنندگان محکوم شد.

شرکت کنندگان در تظاهرات تصاویر شهدای اعتراضات اخیر را در دست داشتند و خواهان آزادی زندانیان معروف به فراموش شدگان شدند.

رژیم سعودی تعدادی از افراد را از سالیان پیش بدون هرگونه تفهیم اتهام یا محاکمه ای به زندان انداخته است که به زندانیان فراموش شده، معروف شده اند.

مردم قطیف بار دیگر برای ادامه اعتراضات تا تحقق خواسته های مشروع خود با شهدا پیمان دوباره بستند.

درهمین حال، شهرک صفوی نیز برای اولین بار شاهد تحصن زنان بود که خواهان اجرای اصلاحات سیاسی در عربستان، لغو تبعیض طائفه ای و اعطای آزادیها بودند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم


جنایات صهیونیست‌ها در ضاحیه بی‌پاسخ نخواهد ماند


جنبش مجاهدین: اخراج کارمندان آنروا، تسلیم شدن در برابر فشار صهیونیست‌هاست


قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: نباید دچار خطای محاسباتی شد


دستگیری ۱۲۶ عضو شبکه اغتشاشات دشمن و متلاشی‌شدن یک گروهک تروریستی


عراقچی؛ اقتدار دیپلماسی ایران بر شانه‌های قدرت مردم استوار است