آرامش سوریه تهدیدی برای اسرائیل

يکشنبه 30 بهمن 1390
09:35
آرامش سوریه تهدیدی برای اسرائیل محافل رسانه اي رژيم صهيونيستي با اذعان به اينکه پيروزي بشار اسد رئيس جمهوري سوريه بر شورشيان مسلح و بازگشت ثبات به اين کشور تهديدي براي اين رژيم محسوب مي شود، به زمينه سازي لازم براي حمايت از مخالفان سوري روي آورده اند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبري العالم،"ايهود يعري" تحليلگر مسائل عربي کانال 2 تلويزيون رژيم صهيونيستي گفت: حافظ اسد پدر بشار با خاموش کردن آشوبهاي سال 1982 میلادی شهر "حما" توانست به مدت سه دهه ثبات را در کشور برقرار سازد و بشار هم مانند پدرش مي تواند آشوبهاي اخير سوريه را خاموش کند.

وي مدعي شد: اسرائيل تاکنون در قبال تحولات سوريه خويشتنداري کرده است، اما با گسترش دامنه تحولات در اين کشور زمان آن فرا رسيده است که تل آویو در عرصه سوريه وارد عمل شود.

"حسين زلغوط" نويسنده و تحليلگر مسائل سياسي در بررسي اين گزارش در گفت وگو با برنامه اين هفته "از نگاه رسانه هاي اسرائيل" شبکه خبري العالم، تصريح کرد: از آنجا که سوريه همواره يکي از ارکان اصلي محور مقاومت مي باشد، يک تهديد جدي براي امنيت رژيم صهیونیستی محسوب مي شود.
وي افزود: رژيم اسرائيل با هدف متزلزل کردن دولت دمشق، همواره خواستار گسترش دامنه آشوب ها و ناآرامي ها در سوريه است اما با بازگشت ثبات به شهر "حمص" این خواسته آنها به سراب تبديل شده است.




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است