تهدید شیعیان عربستان به مرگ

چهارشنبه 3 اسفند 1390
07:05
تهدید شیعیان عربستان به مرگ يک روزنامه سعودي همه شهروندان منطقه شيعه نشين "العواميه" تهديد کرد، در صورت متوقف نکردن خيزش مردم اين منطقه، همگي هلاک خواهند شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شکبه العالم، روزنامه سعودی "الاقتصادیه" امروز همه ساکنان منطقه العوامیه را به مرگ تهدید کرد.

روزنامه الاقتصادیه که "سلمان الدوسری" سردبیر آن به دشمنی با شیعه در عربستان معروف است، تأکید کرد، اگر ساکنان العوامیه در سرکوب مطالبات مطرح شده در این منطقه همکاری نکنند، همگی نابود خواهند شد.

"علی الجحلی" در مقاله ای تحت عنوان "مسئولیتهای ساکنان العوامیه" نوشت: هیچ کشوری نمی پذیرد که شهروندان آن از  یک کشور دیگر تبعیت کنند.

این درحالی است که، مردم قطیف از زمان به قدرت رسیدن آل سعود در عربستان در 13 آوریل 1913 با زور و سلاح، مردم این منطقه خواستار حقوق عادلانه خود بعنوان یک شهروند عربستانی هستند.

این تهدید جدید پس از آن مطرح می شود که وزارت کشور سعودی در بیانیه اخیر خود، خیزش جوانان العوامیه را "تروریسم جدید" نامید که از سوی طرفهای خارجی حمایت می شود.

وزارت کشور سعودی مانند همیشه از نام بردن طرفهای خارجی خودداری کرد.

نویسنده مقاله روزنامه سعودی الاقتصادیه، با نادیده گرفتن سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز مردم که تا کنون به شهادت 8 تن از شهروندان منطقه شرق عربستان منجر شده، مدعی شد: "این افراد به هیچ دین یا مذهبی ایمان ندارند .. آنها به دنبال فتنه انگیزی طایفه ای هستند و به کشورهایی خدمت می کنند که هدف آنها تخریب روابط بین مردم و دولت است".

درحالی که سران سعودی اخیرا به جریان سلفی وهابی در عربستان اجازه دادند همایشهایی برنامه ریزی شده و هدفمندی را در مرکز "البابطین" در ریاض برای حمله به شیعیان بحرین، قطیف و کل منطقه برگزار کنند، نویسنده این مقاله اظهار داشت: "در صورتیکه ساکنان العوامیه به افراد آشوب طلب اجازه دهند هرکاری را که بخواهند انجام دهند .. همگی هلاک خواهند شد".

 

وزارت کشور سعودی دو روز قبل در بیانیه ای تهدید کرد که نیروهای امنیتی این رژیم از این پس در برخورد با شیعیان ساکن مناطق شرقی این کشور مدارا نخواهند کرد و برای سرکوب آنها از مشت آهنین بکار خواهد گرفت. 

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: ممنوعیت صادرات نفت و پتروشیمی لغو شده، تحریم برداشته شده و برخی از دارایی‌های مسدود شده آزاد شده‌اند.


ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان