انتخابات یمن در مسیر تایید اشغالگری عربستان است

پنج‌شنبه 4 اسفند 1390
19:11
انتخابات یمن در مسیر تایید اشغالگری عربستان است قاهره (العالم) - سخنگوي رسمي جنبش خلاص گفت نظامي كه براساس انتخابات رياست جمهوري 21 فوريه در يمن تشكيل شود ، در مسير تقويت اشغالگري سعودي گام بر مي دارد.

" اسكندر شاهر " روز پنجشنبه درمصاحبه اختصاصي با شبكه خبري العالم ، گفت : اين در شرايطي است كه  انقلاب يمن بنيان رهايي اين كشور از قيمومت و اشغالگري عربستان را گذاشت.

 وي اظهارداشت: روند برگزاري انتخابات بدان معناست كه روندي كاملا" بر خلاف اهداف اساسي انقلاب مبني بر سرنگوني نظام علي عبدالله صالح و رهايي از قيموميت آل سعود شكل مي گيرد.

وي با اشاره به اين كه انقلاب مردم يمن وارد دومين سال خود شده است بدون اينكه به هدف سرنگوني رژيم حاكم دست يابد ، افزود : كودتا عليه انقلاب مردم طرح شوراي همكاري خليج فارس را به چيزي شبيه اعلام قانوني تحت حمايت جامعه بين المللي به منظور تحميل نظام بر مردم از طريق انتخابات تقلبي تبديل كرد.
 
سخنگوي رسمي جنبش خلاص گفت: آنچه امروز پس از برگزاري به اصطلاح انتخابات در يمن روي مي دهد ، تقلب و مشروعيت بخشيدن به نظام ديكتاتوري جديد واشغالگري سعودي دوم است ؛ بنابراين شعار سرنگوني نظام همچنان از خواسته هاي مردم انقلابي خواهد ماند.

وي گزارش هاي مربوط به مشاركت گسترده در انتخابات را بي پايه و اساس خواند و گفت: حتي احزاب ديدار مشترك قبل از انقلاب مي گفتند كه همه فرم هاي راي گيري تقلبي بوده است و درنتيجه تصميمي كه براساس اين فرم ها اتخاذ شده ، باطل و غيرقانوني بوده است اين درحاليست كه مي بينيم كه اكنون خود آن ها با همان تقلبات وارد انتخابات شده اند.

اسكندر شاهر اظهار داشت آنچه دريمن اتفاق مي افتد ، نشان دهنده سازش سياسي است و همه طرف هاي شركت كننده دراين سازش سياسي ، با عربستان و توطئه گران حوزه خليج فارس درارتباط هستند و درنتيجه هيچيك از اين تصميمات براي يمني ها كه شهداي زيادي را در راه انقلاب دادند ، الزام آور نيست.

وي خاطر نشان كرد كه نظام يمن نمي تواند بر مقاومت مردم در ميادين سرپوش بگذارد زيرا گروه هاي واقعي تغيير مانند جنبش اعتراض جنوبي و حوثي ها و جوانان انقلابي ، همچنان بر مواضع خود ثابت قدم هستند.

وي گفت : جبهه جديدي براي نجات انقلاب تشكيل شده كه بايد توسعه يابد و فعاليت ان درآينده گسترش داده شود تا بتواند كه همه طرف هاي واقعي انقلاب را گردهم آورد.

شاهر تاكيد كرد انقلاب مردم يمن با برگزاري به اصطلاح انتخابات كه مرحله پاياني طرح شوراي همكاري خليج فارس است ، به پايان نخواهد رسيد.

وي اظهار داشت كودتا عليه انقلاب و به طور كلي طرحهاي شوراي همكاري خليج فارس اكنون در آستانه فروپاشي قرار گرفته است و وضعيت به گونه اي است كه نياز به طرحي ديگر احساس مي شود.

 

انتخابات ریاست جمهوری که روز چهارشنبه در یمن  برگزار شد تنها یک نامزد داشت و آن عبدربه منصور هادی است و این چیزی نیست که انقلابیون برای آن قیام کرده اند.
- 23 - 15:39

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"