جشن و شادی یک هفته ای/ تعطیلی امروز به مناسبت آزادی موصل

جشن و شادی یک هفته ای/ تعطیلی امروز به مناسبت آزادی موصل
سه شنبه 20 تير 1396 - 02:19

نخست وزیر عراق طی فرمانی امروز(سه شنبه) را به مناسبت آزادسازی موصل تعطیل رسمی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دولت عراق همچنین مقرر کرد جشن ها بمدت یک هفته در همه ارگان ها و وزارتخانه های عراقی برگزار شود. از سوی دیگر در پی آزادسازی موصل گروه های مختلف عراقی به مناسبت پیروزی بر داعش بیانیه صادر کردند.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق  روز دوشنبه با ورود به موصل طی سخنانی که به صورت زنده از شبکه های مختلف پخش شد، این پیروزی را نتیجه تلاش همه جانبه همه اقشار در عراق و حمایت مرجعیت و مردم از نیروهای رزمنده کشورش عنوان کرد. 

درهمین حال جریان مقتدی صدر در بیانیه ای اعلام کرد آزاد سازی موصل از دست تروریست های داعشی پیروزی ملی بزرگی به شمار می رود.

فالح فیاض رئیس هیأت بسیج مردمی نیز در سخنانی گفت: پیروزی در موصل مرحله جدیدی از ثبات و امنیت را در منطقه و جهان پایه گذاری خواهد کرد.

جبهه ائتلاف ملی و حزب الدعوه عراق نیز در بیانیه های جداگانه پیروزی بر داعش در موصل را به تمام عراقی ها، مرجعیت دینی، نیروهای امنیتی و سازمان بسیج مردمی این کشور تبریک گفتند.

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود