قرارداد تسلیحاتی یک میلیارد دلاری آمریکا و انگلیس

سه شنبه 20 تير 1396
11:57
قرارداد تسلیحاتی یک میلیارد دلاری آمریکا و انگلیس آمریکا هزاران خودروی زرهی به متحد انگلیسی خود می فروشد .

العالم - آمریکا 

مقامات آمریکائی اعلام کردند که واشنگتن حدود 3 هزار خودروی نظامی جدید به متحدش انگلیس خواهد فروخت که این خودروها جایگزین جیپ و هاموی خواهد شد.

ارتش آمریکا سال ها از خودروهای جیپ و هاموی استفاده می کرد و خودروی زرهی جدیدی که تولید کرده و درپی فروش آن به انگلیس است، خودروی سبک تاکتیکی چند منظوره (JLTV) نام دارد.  

طبق معمول ؛ هر قرارداد تسلیحاتی آمریکا باید ابتدا به تأیید وزارت امور خارجه برسد سپس وزارت دفاع این قرارداد را به کنگره ابلاغ می کند که کنگره ظرف 30 روز از زمان ابلاغ می تواند با آن مخالفت کند.

وزارت خارجه و دفاع آمریکا در بیانیه ای مشترک اعلام کردند: قرارداد فروش 2 هزار و 747 خودروی زرهی سبک به انگلیس به ارزش یک میلیارد و 30 میلیون دلار به تأیید وزارت خارجه رسیده و وزارت دفاع این قرارداد را به کنگره ابلاغ کرده است.  

در این بیانیه آمده است : این قرارداد با تقویت امنیت متحد واشنگتن در ناتو به تقویت امنیت ملی آمریکا کمک می کند.

با توجه به اینکه انگلیس " نزدیک ترین متحد " آمریکا است ، به احتمال قوی کنگره با قرارداد خودروهای زرهی مخالفت نخواهد کرد.

214

 

0% ...

آخرین اخبار

احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست