حزب الله: سوریه موقعیت خود را در محور مقاومت تثبیت کرد

جمعه 23 تير 1396
14:51
حزب الله: سوریه موقعیت خود را در محور مقاومت تثبیت کرد معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان تأکید کرد که شعارها و تهدیدات اسرائیل اهمیت چندانی برای حزب‌الله ندارد و این مسئله صرفا برای بالا بردن روحیه اسرائیلی‌ها و تأثیر گذاشتن بر مردم حامی مقاومت است.

العالم ـ سوریه

«نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد که رژیم اشغالگر قدس به خاطر شرایط موجود نمی تواند در جولان سوریه ، ارتش وابسته و مزدوری مانند ارتش «لحد» (که در جنوب لبنان تشکیل داده بود) ایجاد کند.

قاسم به مناسبت یازدهمین سالگرد جنگ 33 روزه لبنان در گفتگو با رادیو «النور» گفت: شعارها و تهدیدات اسرائیل اهمیت چندانی برای حزب الله ندارد؛ زیرا این مسئله برای بالا بردن روحیه اسرائیلیها و تأثیر گذاشتن بر مردم حامی مقاومت است.

وی با بیان این مطلب افزود: «ما در سال 2006 پیروزی بزرگ، کوبنده و مهمی را کسب کردیم که قدرت بازدارنده مهمی را ایجاد کرد و سبب شد که [اسرائیل] دیگر دست به حماقت نزند؛ زیرا دیگر عکس العمل [حزب الله] را میدانست و از این سالها برای افزودن قدرت پیشرفته خود استفاده کردیم.

جانشین دبیر کل حزب الله درباره نقش سوریه در محور مقاومت نیز تأکید کرد: سوریه پس از اینکه مرحله دوم طرح خاورمیانه جدید را شکست داد، توانست موقعیت خود را به عنوان یکی از ستونهای محور مقاومت تثبیت کند.

قاسم همچنین درباره جنگ با اسرائیل اظهار داشت: تفاوت سال 2011 تا 2017 در این است که ما در آغاز بحران نظراتی داشتیم که شامل تحلیل و پیش بینی بود، ولی امروز از پیروزی واقعی، فعلی و شکستهای پیاپی گروههای تروریستی داعش و جبهه النصره و همه گروههایی سخن میگوییم که قصد داشتند وضعیت سوریه را تغییر دهند.

وی در پایان تأکید کرد: ما امروز وضعیت بهتری داریم و دیگر از سوریه مقاوم نمیترسیم، ولی راهکار سیاسی زمان بر است و ما در میدان [نبرد] در پی چیزی هستیم که این راهکار را پایه ریزی کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد