فرانسه: تحریم های قطر لغو شود

شنبه 24 تير 1396
22:06
فرانسه: تحریم های قطر لغو شود

دولت فرانسه معتقد است، تحریم هایی که شهروندان قطری را دربر می گیرند، باید لغو شوند.

العالم - اروپا

به گزارش اسپوتنیک به نقل از رویتر، فرانسه با فراخوان به لغو تحریم ها علیه قطر سعی می کند از تشنج بین کشورهای خلیج فارس بکاهد.

وزیر امور خارجه فرانسه گفت: «فرانسه خواهان لغو تحریم هایی است که شهروندان قطر و از جمله دانشجویان و خانواده هایی را دربرمی گیرد که اعضای آنها از کشورهای مختلف هستند و از هم جدا شده اند».

اعلام شده بود که لو دریان وزیر امور خارجه فرانسه قصد دارد به قطر، عربستان سعودی، کویت و امارات سفر کند و با نظر مقامات آن ها آشنا شود و سهم فرانسه در حل و فصل بحران قطر را ادا کند، روندی که کویت مبتکر آن بود و مورد حمایت کامل فرانسه قرار گرفته بود.

جنجال دیپلماتیک صبح روز 5 ماه ژوئیه آغاز شد. عربستان سعودی، بحرین ،مصر و امارات اولین کشورهایی بودند که قطر را به حمایت از تروریسم و گروهک های تروریستی متهم کرده و روابط دیپلماتیک با قطر را قطع کردند. قطر تمام اتهامات را رد کرد و از اجرای درخواست های آن ها خودداری ورزید.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش