العالم ـ ایران
«سیدحسین نقوی حسینی» در تشریح این بازدیدها که صبح امروز -دوشنبه- از گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد بیان کرد: در این بازدید سه ساعته از گمرک، مهمان «مسعود کرباسیان» رئیس کل گمرک ایران بودیم و از نزدیک در خصوص مسائل آن صحبت کردیم.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جریان این بازدید از مراحل مختلف کار گمرک از ورودی کالا، نحوه ترخیص کالا، بررسی مجوزهای قانونی، عدم قاچاق کالا و ورود اجناس ممنوعه همچنین نحوه مراحل پیگیری و کنترل تا ترخیص کالا و صدور مجوز مورد بازدید قرار گرفت.
وی در ادامه با اشاره به خریداری دستگاه های جدید برای بازرسی الکترونیکی، عنوان کرد: اشیای داخل کامیون، تریلی و کانتینرهای کالا با عبور از این دستگاه ها کنترل می شود و از این طریق سرعت ترخیص کالا در گمرک افزایش می یابد.
نقوی حسینی در خصوص مشکلات و موانع کنترل گمرک ها بیان داشت: علت ادامه روند قاچاق کالا در کشور این است که مبادی ورود کالا فقط گمرک نیست و این سازمان بر مناطق آزاد و برخی مناطق دیگر که مجوز گرفته است، تسلط، کنترل و نظارتی ندارد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در مجلس دهم ادامه داد: کمیسیون امنیت ضمن تشکر از زحمات گمرک بر این موضوع تأکید کرد که رویه کنترل ورود کالا به داخل کشور باید واحد شده تا کالا از مسیرهای مختلف وارد نشود و گمرک ایران بتواند در تمام موارد نظارت کرده و پاسخگو باشد.
ابعاد عملیات لیلة القدر سپاه در هدفگیری مواضع تروریستها در سوریه
نقوی حسینی در ادامه به بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از سازمان هوافضای سپاه پاسداران اشاره و توضیح داد: در این جلسه که مهمان سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسدارن بودیم تجزیه تحلیلی از موقعیت ایران در منطقه و موقعیت دشمنان انقلاب اسلامی و اقداماتی که آنها در منطقه و خارج از آن برای ایجاد ناامنی در جمهوری اسلامی انجام می دهند، صورت گرفت.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه در این جلسه درخصوص اقداماتی که سپاه پاسداران به خصوص در حوزه هوافضا و توسعه سیستم موشکی برای دفاع از کشور در مقابله با تهدیدها انجام داده است، توضیحاتی داده شد، اظهار داشت: عملیات لیلة القدر که یکی از عملیات های پرافتخار جمهوری اسلامی و نشان دهنده قدرت کشور در هدف قرار دادن مواضع تروریستها در سوریه بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که از چه نوع موشک هایی استفاده شد و چه اهدافی مد نظر بود و در نهایت ضریب موفقیت چقدر بود.
این نماینده مجلس دهم با اشاره به اظهارات سردار حاجی زاده درخصوص دستاوردها و توانمندی های حوزه صنعتی و تکنولوژیکی هوافضا، تأکید کرد: جمهوری اسلامی آنقدر آمادگی فنی و تخصصی در حوزه موشکی دارد و تا حدی به جهت منابع انسانی مجهز است که می تواند در خصوص هر نوع پروژه ای که تصمیم گرفته شود با امکانات داخلی آن را بسازد بدون اینکه نیازمند به خارج باشد و تحریم ها نمی تواند خللی در سیستم دفاعی وارد کند.
به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تجهیز سیستم موشکی و دفاعی کشور از نخبگان تمام دانشگاه ها استفاده می شود، خاطرنشان کرد: همکاران کمیسیون امنیت نیز در این جمله نقطه نظرات خود را ارائه کردند و قرار شد ارتباط سازمان هوافضا با مجلس به خصوص کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی همواره برقرار باشد.
ایرنا