نگرانی آمریکا از دست یابی ترکیه به موشک های اس - 400

يکشنبه 1 مرداد 1396
14:31
نگرانی آمریکا از دست یابی ترکیه به موشک های اس - 400 رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا از نگرانی واشنگتن دربارۀ احتمال دست یابی ترکیه به موشک های روسی اس – 400 خبر داد.

العالم - آمریکا

جوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز شنبه در کنفرانسی امنیتی گفت : رسانه ها خبری درباره فروش موشک های اس – 400  روسی به ترکیه منتشر کردند که معلوم شد این خبر درست نبود. تُرک ها موشک های اس – 400 را خریداری نکرده اند و اگر خریداری کنند ، باعث نگرانی آمریکا خواهند شد .

جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا یک هفته پیش گفته بود که تصمیم ترکیه برای خرید موشک های اس – 400 تصمیمی است که مربوط به حاکمیت این کشور می شود.

موشک اس – 400 هنگام اختلالات راداری می تواند هواپیماهای راهبردی و تاکتیکی ، موشک های بالستیک ، اهداف مافوق صوت و دیگر اهداف هوائی را منهدم کند.

روسیه قرارداد فروش موشک های اس – 400 را فقط با چین امضا کرده است و هم اکنون با هند و ترکیه برای فروش این موشک ها مذاکره می کند.

سرگی چِمِزوف مدیر کل شرکت دولتی روستِخ روسیه چندی پیش اعلام کرد که مسائل فنی مربوط به انتقال موشک های اس – 400 به ترکیه حل شده است و فقط مسائل اداری باقی مانده است.
214

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است