ادامه بحران شورای همکاری خلیج فارس؛ تحریم های جدید علیه قطر

سه شنبه 3 مرداد 1396
07:56
ادامه بحران شورای همکاری خلیج فارس؛ تحریم های جدید علیه قطر عربستان، امارات، بحرین و مصر با صدور بیانیه مشترکی نام ۹ فرد و ۹ نهاد دیگر مرتبط با قطر را به اتهام تهدید امنیت و صلح این کشورها و منطقه از طریق فعالیت های تروریستی، به فهرست تروریسم خود افزودند.

العالم عربستان سعودی

بر اساس گزارش خبرگزاری واس عربستان، چهار کشور مذکور در بیانیه خود با اعلام این که نام این ۱۸ فرد و نهاد در راستای فرآیند بروزرسانی و پیگیری، به فهرست تروریسم مربوط به قطر افزوده شده که پیش از این نام ۷۱ فرد و نهاد دیگر را در خود جای داده، تاکید کردند که تمامی آنها به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با مقامات این کشور در ارتباط هستند.

بنا بر آنچه در این بیانیه آمده، افراد و نهادهای اضافه شده به فهرست تروریسم تحریم کنندگان قطر شامل سه شهروند این کشور، سه شهروند و سه سازمان خیریه یمنی، دو شهروند و شش نهاد لیبیایی از جمله سه رسانه و همچنین یک شهروند کویتی می باشد.

این کشورها با متهم کردن، شش فرد و نهاد یمنی افزوده شده به فهرست تروریسم به پشتیبانی از سازمان تروریستی القاعده با تکیه بر سازمان های قطری، به شهروندان این کشور و فرد کویتی نیز اتهام جمع آوری پول برای جبهه النصره و سایر گروهک های تروریستی فعال در سوریه را وارد کرد.

221

0% ...

آخرین اخبار

"الإمام الشهيد" مستند "زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است


حضور رئیس جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید


تاکید رئیس‌جمهور بر برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید به عنوان نماد وحدت ملی


برنامه‌ریزی برای تشییع پیکر داماد رهبر شهید در روز جمعه


تنظیم بازار با صادرات ۳۰۰ هزار تن ذرت مازاد به عراق


نحوه دسترسی به بلیت اتوبوس مراسم تشییع از سامانه‌های آنلاین اعلام شد