"اسرائیل" شرط گذاشت: فقط "پیرها" به مسجد الاقصی بیایند

جمعه 6 مرداد 1396
11:18
نظامیان رژیم صهیونیستی، از مشارکت مردان دارای کمتر از 50 سال در نماز جمعۀ مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

العالمفلسطین اشغالی

 

اشغالگران صهیونیست امروز جمعه به تدابیر امنیتی خود در مسجد الاقصی شدت بخشیدند.

 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به مردان فلسطینی زیر 50 سال اجازه ورود به این مسجد نمی دهند و فقط به زنان و افراد سالخورده بالای 50 ساله اجازه ورود به مسجد الاقصی جهت شرکت در نماز جمعه می دهند.

 

پلیس رژیم صهیونیستی، شمار زیادی از نیروهای خود اعم از یگان مرزبانی و یگان ویژه را از شب گذشته، در اطراف این مسجد مستقر کرده است.

 

اشغالگران صهیونیست بامداد امروز مردان زیر 50 را از ورود به بخش قدیمی قدس منع و اتوبوس های حامل نمازگزاران فلسطینی را که از سرزمین های اشغالی 1948 راهی مسجد الاقصی بودند، متوقف کردند.

 

از سوی دیگر، نظامیان صهیونیست، مسجد القبلی واقع در مسجد الاقصی را محاصره کردند و به شلیک بمب های صوتی به داخل آن پرداختند تا نمازگزارانی که در این مسجد تحصن کرده اند را بیرون بکشند.

 

شاهدان بومی به خبرگزاری اسپوتنیک خبر دادند که نظامیان صهیونیست، شماری از نمازگزاران این مسجد را بازداشت کردند تا از مسجد الاقصی اخراج کنند.

 

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران